...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Jak wykorzystać owoce w cukiernictwie?

    Jak wykorzystać owoce w cukiernictwie? 0

    Owoce to nie tylko efektowny element dekoracji tortu lub dodatek do kremu. U progu lata warto sobie przypomnieć, jak szerokie jest ich zastosowanie i zasady pracy z surowcem.

    więcej
  • O najlepszym chlebie na świecie

    O najlepszym chlebie na świecie 0

    Ponad 10 lat przyszło nam czekać na polską premierę tej książki. Zatem trudno się dziwić entuzjazmowi domowych i rzemieślniczych piekarzy, którzy z receptur Chada Robertsona korzystają od lat. „Tartine Bread. Chleb z najlepszej piekarni świata” to druga – obok słynnej książki Hamelmana o chlebie – piekarska biblia.

    więcej
  • Niezwykła piernikowa kolekcja na Dzień Dziecka

    Niezwykła piernikowa kolekcja na Dzień Dziecka 0

    Kolejny niezwykły projekt utalentowanej Igi Sarzyńskiej udowadnia, że cukiernictwo jest bliższe sztuce, niż dotąd sądziliśmy! Do pracy nad piernikami, mistrzyni zaangażowała młode pokolenie, a całość dedykowana jest dzieciom, bo to pierniki na Dzień Dziecka.

    więcej
  • Słodka konferencja nr 3 - online i bezpłatnie!

    Słodka konferencja nr 3 - online i bezpłatnie! 0

    Klienci słodkiej branży - oto temat kolejnej Słodkiej Konferencji. Jak ich pozyskać? W jaki sposób nawiązać współpracę B2B? A także jak rozmawiać z trudnym klientem. Te i inne zagadnienia poruszą prelegentki.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe