Jak wykorzystać owoce w cukiernictwie? 0
Owoce to nie tylko efektowny element dekoracji tortu lub dodatek do kremu. U progu lata warto sobie przypomnieć, jak szerokie jest ich zastosowanie i zasady pracy z surowcem.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Owoce to nie tylko efektowny element dekoracji tortu lub dodatek do kremu. U progu lata warto sobie przypomnieć, jak szerokie jest ich zastosowanie i zasady pracy z surowcem.
więcejPandemia COVID-19 zauważalnie przyspieszyła rozwój e-zakupów spożywczych. Aktualne preferencje zakupowe kształtują przyszłość całego sektora handlu detalicznego żywnością. Co to oznacza dla producentów i sprzedawców detalicznych?
więcejPonad 10 lat przyszło nam czekać na polską premierę tej książki. Zatem trudno się dziwić entuzjazmowi domowych i rzemieślniczych piekarzy, którzy z receptur Chada Robertsona korzystają od lat. „Tartine Bread. Chleb z najlepszej piekarni świata” to druga – obok słynnej książki Hamelmana o chlebie – piekarska biblia.
więcejKolejny niezwykły projekt utalentowanej Igi Sarzyńskiej udowadnia, że cukiernictwo jest bliższe sztuce, niż dotąd sądziliśmy! Do pracy nad piernikami, mistrzyni zaangażowała młode pokolenie, a całość dedykowana jest dzieciom, bo to pierniki na Dzień Dziecka.
więcejZapraszamy do udziału w akcjach promocyjnych Lesaffre Polska w terminie 4.05.- 2.07. 2021 r.
więcejBakeline to gama pojemników wysokiej jakości, ułatwiających codzienną pracę piekarń i stanowiących ważny element ich logistyki.
więcejKlienci słodkiej branży - oto temat kolejnej Słodkiej Konferencji. Jak ich pozyskać? W jaki sposób nawiązać współpracę B2B? A także jak rozmawiać z trudnym klientem. Te i inne zagadnienia poruszą prelegentki.
więcej