...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Sorbet na bazie soku z kakaowca

    Sorbet na bazie soku z kakaowca 0

    Grupa Venchi – słynny włoski producent lodów i czekolady – podjęła współpracę z Koa, startupem z Ghany, który pracuje nad pełnym wykorzystaniem owoców kakaowca. Dzięki tej współpracy powstały sorbet na soku z kakaowca, a także dwa inne bazujące na nim produkty – Gelato Shake i Gelato Praline.

    więcej
  • Czy z tym wnętrzem mi do twarzy?

    Czy z tym wnętrzem mi do twarzy? 0

    Zazwyczaj funkcjonujemy we wnętrzach, nie poświęcając im tak naprawdę uwagi. Wiemy, co nam się w nich podoba, a co niekoniecznie, co byśmy zmienili. Są jednak pewne sytuacje, które skłaniają nas do przemyśleń..

    więcej
  • Zaszczepione ciasta

    Zaszczepione ciasta 0

    Temat covidowych szczepień widnieje w nagłówkach prasy całego świata. Okazuje się, że może widnieć także na... torcie. Oto niecodzienny pomysł cukierni z San Francisco.

    więcej
  • Smakołyk przyszłości

    Smakołyk przyszłości 0

    Treat Tomorrow to innowacyjny projekt Barry Callebaut, który ma na celu stworzenie nowej czekolady, która będzie odpowiedzią na nurtujące ludzkość problemy współczesności. Produkt powstanie przy współpracy samych konsumentów i ekspertów.

    więcej
  • Rozsądne łakomstwo z Frédéricem Bau i Pierrem Hermé

    Rozsądne łakomstwo z Frédéricem Bau i Pierrem Hermé 0

    Dwóch znanych francuskich cukierników - Frédéric Bau i Pierre Hermé - połączyło siły we wspólnym projekcie. Gourmandise Raisonnée (rozsądne łakomstwo) to poszukiwanie nowych przepisów na desery uwolnione od nadmiaru cukru, tłuszczu i kalorii, bez pozbawiania ich doskonałej tekstury, smaku i szlachetności.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe