![Lody na okrągło](/public/artykuly-sponsorowane/32/5390/32_5390_19919_136x94.jpg)
Lody na okrągło 0
Kiedy zaczyna przygotowania do nowego sezonu? Właściwie trwają one przez cały rok. Tak jak sprzedaż lodów. To nie jedyny trend, jaki chce wprowadzić w naszym kraju Paweł Jafernik.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Kiedy zaczyna przygotowania do nowego sezonu? Właściwie trwają one przez cały rok. Tak jak sprzedaż lodów. To nie jedyny trend, jaki chce wprowadzić w naszym kraju Paweł Jafernik.
więcejHurtownia Plus organizuje świąteczny konkurs, którego ideą jest wsparcie cukierni poprzez zakup mazurków przez konsumentów u lokalnych cukierników.
więcejCzekolada, pomarańcza i krem mantecado – hiszpańska spuścizna kulinarna zamknięta w jednym lodzie. To właśnie ten smak został uznany za smak roku i wkrótce w różnych wariacjach pojawi się w całej Europie.
więcejPrzejęcie zasadzania i wyjmowania chleba na łopacie przez automatyczny system załadunku było bezsprzecznie wydarzeniem rewolucyjnym. O zakupie systemu decydowały wymierne korzyści, ale też lawinowo rosnące problemy kadrowe.
więcejAkcja skierowana jest do Piekarzy i Cukierników, którzy w terminie od 1.03 - 2.04. br.dokonają zakupu produktów objętych akcją bezpośrednio w Lesaffre lub dystrybutora. Za każde zakupy zbierasz punkty i wymieniasz je na nagrody!
więcejJajko - bez niego nie byłoby Wielkanocy i wielkanocnych wypieków. Dlatego jest ono tematem konkursu organizowanego przez redakcję MB! Użyj jajek w recepturze, udekoruj motywem pisanek swoją pracę albo... zaprezentuj słodkości z jajem!
więcejCreme patissiere, przy którym nie trzeba stać i mimo to się nie przypali? Magia? Nie, tak właśnie działa nowoczesna technika w służbie cukiernictwu – Ribot. Co jeszcze potrafi ten kuchenny pomocnik?
więcej