25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
15 lutego ruszyła piąta, jubileuszowa edycja konkursu dla młodych cukierników organizowanego przez Akademię Mistrza. Tematem tegorocznej odsłony Bake & Play są Wielkanocne Wypieki. Pole do popisu jest więc olbrzymie, a nagrody - jak zawsze - fantastyczne.
Jak co roku na wiosnę i jesień zapraszamy na podsumowanie sezonu, a przede wszystkim na Warsztaty Lodowe dla osób, które dopiero rozpoczynają swoją przygodę w biznesie lodowym, a także tych, którzy już w nim są i wiedzą, że trzeba być
na bieżąco z trendami i nowościami w tej branży.
Mimo, że pochodzi z niewielkiej miejscowości, ma wielkie ambicje. Mimo, że nie otrzymała aprobaty rodziców, idzie za głosem serca. Mimo, że system szkolnictwa nie dał jej odpowiednich narzędzi, rozwija swoją pasję. Wybrała cukiernictwo, bo ma wielki apetyt na wzniesienie się na wyżyny tej sztuki - Kasia Arendarczyk.
Gwarno i tłoczno jak w ulu. Ekipa uwija się jak pracowite pszczoły. To, co tworzą, smakuje jak plaster miodu. Nic dziwnego, mowa
o piekarni HIVE, o której opowiedzieli nam jej właściciele – Magdalena i Mariusz Bandrowscy
Luty dla wielu to wyjątkowy miesiąc. Powtarzając za znanym muzycznym szlagierem miłość jest w powietrzu („Love is in the air” John Paul Young), dajmy się ponieść przypływowi uczuć. Wszak jest to moment, kiedy, zabiegani, zajęci codziennością, przypominamy sobie o osobach, które są nam bliskie i które kochamy.