...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Nowe Drożdżowe od Credin

    Nowe Drożdżowe od Credin 0

    Z Credi Drożdżowe Fresh przygotujesz aromatyczne kompozycje na wszelkie okazje - świąteczne wypieki, letnie ciasta drożdżowe z owocami, słodkie chlebki i bułeczki z makiem oraz włoskie babki typu Panettone i Colombo.

    więcej
  • Włoskie GELATO mają konkurencję

    Włoskie GELATO mają konkurencję 0

    Polacy chętnie jedzą lody. To mit, że kupują je tylko latem. Branża lodziarska co roku odnotowuje kilkuprocentowe wzrosty sprzedaży. Nikogo nie trzeba przekonywać, że liczą się przede wszystkim dobra jakość i cena. A to wszystko gwarantują pasty
    i variegato do lodów Serena.

    więcej
  • Eko nie tylko od święta

    Eko nie tylko od święta 0

    Eko to styl życia, który wybieramy, a nie krótkotrwała moda. Powoli staje się również koniecznością, aby cieszyć się zdrowiem, przyjaznym miejscem zamieszkania, pięknem przyrody.

    więcej
  • InfoPiek Mobile

    InfoPiek Mobile 0

    InfoPiek Mobile to doskonałe rozwiązanie elektroniczne, które stanowi wsparcie ekipy pracującej z dala do siedziby, realizując zadania terenowe, będzie więc dobrym narzędziem dla podniesienia efektywności pracy kierowców, konwojentów czy przedstawicieli handlowych.

    więcej
  • Powitaj wiosnę z nowym Mistrzem Branży

    Powitaj wiosnę z nowym Mistrzem Branży 0

    Wiosna, czyli Wielkanoc i lody! Właśnie te dwa tematy zdominowały najnowsze wydanie Mistrza Branży. Mateusz Karpiński opowiada jak rzemiosło może funkcjonować na wielką skalę, Paweł Jafernik przywraca modę na lody cassate, a Hiszpania wyznacza ogólnoeuropejski trend na wyjątkowy smak, którego nie może zabraknąć w tym sezonie!

    więcej
  • Bocianie łapy i inne wypieki obrzędowe

    Bocianie łapy i inne wypieki obrzędowe 0

    Co to są "spróbunki", "bocianie łapy" albo "paska"? To rodzaje pieczywa obrzędowego. Miało ono ogromne znaczenie podczas poszczególnych dni roku, jak nadejście wiosny, zasiew lub Wielkanoc. A jego produkcja obwarowana była licznymi zakazami.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe