![Klasyczne faworki - receptura](/public/artykuly-sponsorowane/910/5346/910_5346_19753_136x94.jpg)
Klasyczne faworki - receptura 0
Faworki, chrust, chruściki - różne są nazwy, ale jedna idea - ma być słodko, chrupiąco i tłusto.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Faworki, chrust, chruściki - różne są nazwy, ale jedna idea - ma być słodko, chrupiąco i tłusto.
więcejEksperci nie mają wątpliwości – w najbliższym czasie czekają nas radykalne podwyżki wielu produktów spożywczych, w tym również pieczywa. Wszystko przez to, że ceny mąki nie nadążają za ceną pszenicy, która w ostatnim półroczu wzrosła o 35 procent.
więcej"Virus-free" - taka etykieta coraz częściej zaczęła gościć na produktach spożywczych. Czy jednak słusznie? Czy istnieją podstaw prawne do umieszczenia takiego oznaczenia?
więcejMalarka i rzeźbiarka związana z Kaszubami przywołuje w swoich najnowszych pracach pierwotne praktyki pieczenia chleba.
więcejSzwedzki producent maszyn Sveba Dahlen i Glimek nagrodził swojego dystrybutora – firmę Jackowski Sp. z o.o. – tytułem Dystrybutora Roku 2020 nie tylko za wysoki poziom sprzedaży, ale również profesjonalną obsługę klienta, ogromną wiedzę i doświadczenie.
więcejPandemia zwolniła tempo rozwoju branży, ale nie pozbawiła jej apetyt na wiedzę! Przeciwnie, wzrosło zainteresowanie warsztatami, podobnie jak ich dostępność.
więcejNiekoniecznie musi być piękne, ani nawet smaczne. Ważne, by fala słodkiej polewy efektownie je zalewała. Właśnie na tym polega trend, który podbił serca internautów.
więcej