Jak co roku na wiosnę i jesień zapraszamy na podsumowanie sezonu, a przede wszystkim na Warsztaty Lodowe dla osób, które dopiero rozpoczynają swoją przygodę w biznesie lodowym, a także tych, którzy już w nim są i wiedzą, że trzeba być
na bieżąco z trendami i nowościami w tej branży.
Podobne artykuły
Bezpłatne webinary dla przedsiębiorcówAkademia Umiejętności Inspiracja firmy Barbara Luijckx zaprasza na wyjątkowe wydarzenieDlaczego i z czego warto się szkolićWarsztaty są BEZPŁATNE !
Obowiązują ZAPISY na konkretny dzień.
Warsztaty Lodowe 16-18 marca 2021 r.
16 i 17.03 Wtorek / środa
DLA POCZATKUJACYCH
Start godz. : 10.00
Program:
• omówienie maszyn do produkcji lodów gałkowych
• wybór lokalu
• surowce do produkcji lodów
• produkcja lodów gałkowych
• alternatywne metody i technologie przy produkcji lodów (porównanie maszyny 2 w 1 vs pasteryzator i frezer osobno)
• mieszanki na zimno, receptury zimowe
• omówienie i produkcja lodów wegańskich, bezglutenowych, dla diabetyków etykiety
• skład i alergeny w lodach
• kalkulacja
• lody na patyku
• koncept lemoniad
Dla zainteresowanych
• maszyny i mieszanki do automatów
• indywidualne konsultacje
18.03 Czwartek
DLA ZAAWANSOWANYCH
Start godz. : 10.00
Program:
• maszyny do lodów
• lody wegańskie, bezglutenowe, bezcukrowe coraz większe zainteresowanie konsumenta
• etykiety, skład i alergeny w lodach
• nowe smaki
• lody na patyku
• fotowoltaika, czy to się opłaca
odzysk wody
Dla zainteresowanych:
• kalkulacje
• automaty do lodów
• mieszanki do lodów z automatu
• indywidualne konsultacje
Lokalizacja: SEMPRE Group Pruszków, Wiejska 13A
zapisy: akademia@sempreinfo.pl | www.sempreinfo.pl | www.wapas.pl
telefon: Anna Cienkowska 532 403 425