25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Drukowane dekoracje tortów są coraz chętniej wybierane przez klientów. W Polsce najpopularniejszą metodą jest druk na opłatku. Wiąże się z tym jednak pewien proces, a możliwości zastosowania są mocno ograniczone. W takich sytuacjach z pomocą przychodzi firma IMAGO Printer i ich drukarka Falco.
Teraz, gdy wprowadzono poważne ograniczenia w ruchu, w tym w sprzedaży detalicznej, w równym stopniu dotyczące sklepów z pieczywem i ciastami, nadszedł czas na myślenie kreatywne i zastanowienie się nad uruchomieniem innych sposobów dystrybucji.
Co się dzieje, gdy czekolada lub cukier trafiają w ręce cukiernika artysty? Powstają zjawiskowe rzeźby! Ale Igor Zaritskiy kocha w cukiernictwie absolutnie wszystko. Nam opowiedział o swojej fascynacji tradycją węgierską, zdradził jakie było najlepsze ciastko jakie jadł w Polsce i dlaczego załamuje ręce na widok bezy.
Wraz z wiosenną aurą Polacy nabrali apetytu na lody. Najczęściej kupują je w sklepach, najchętniej w tych zlokalizowanych blisko domu. Plusem jest fakt, że polscy konsumenci coraz częściej kupują polskie produkty. Tymczasem producenci lodów czekają jeszcze na odmrożenie gospodarki i otwarcie gastronomii.
Panująca w kraju epidemia koronawirusa popchnęła wielu przedsiębiorców nad skraj przepaści. Wszelkimi możliwymi sposobami, próbujemy ocalić tysiące pracowników na Śląsku, których miejsca pracy są zagrożone, a także uchronić ich rodziny przed nędzą. Nie zrobimy tego jednak sami.
Jak efektywnie i produktywnie zarządzać czasem? W środę, 6 maja 2020 r., zapraszamy na kolejne szkolenie online prof. Jana Klimka oraz dr Sabiny Klimek, organizowane przez Izbę Rzemieślniczą oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości w Katowicach.
Konsument kupuje oczyma i dlatego tak ważne jest by zadbać o dobrej jakości zdjęcia produktów naszej piekarni lub cukierni. Jak te zdjęcia wykonać? Dawn Foods zaprasza na kolejne szkolenie online.