...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Czy zabraknie nam czekolady?

    Czy zabraknie nam czekolady? 0

    Skoro kryzys dotyka całą branżę cukierniczo-lodziarską czy to również odbije się na branży czekoladowej? Czy łańcuchy dostaw moga zostać przerwane i czy grozi nam sytuacja, w której zabrkanie surowca w krajach największych prodcuentów?

    więcej
  • Rogaliki drożdżowe z konfiturą truskawkową

    Rogaliki drożdżowe z konfiturą truskawkową 0

    Ciasto drożdżowe przeżywa absolutny rozkwit! Jak pokazują statystyki, to najchętniej wyszukiwane obecnie receptury w Internecie. Michał Rutkowski, młody warszawski cukiernik, podzielił się swoim pomysłem na klasyczne drożdżowe rogaliki ze słodkim nadzieniem.

    więcej
  • Specjały na wielkanocny stół - receptury Mistrza Branży

    Specjały na wielkanocny stół - receptury Mistrza Branży 0

    Choć nietypowe, to jednak się odbędą - święta Wielkanocne już za moment! Spędzone w najściślejszym gronie rodzinnym nie mogą odbyć się bez tradycyjnych słodkości. Przygotujcie z nami swoją ofertę z dowozem do domu, która osłodzi konsumentom niełatwy czas epidemii.

    więcej
  • Pieczywo jest bezpieczne!

    Pieczywo jest bezpieczne! 0

    Jak poinformował Główny Inspektorat Sanitarny wyroby piekarnicze nie stanowią drogi zakażenia koronawirusem. Czy dotyczy to także produktów leżących luzem?

    więcej
  • PPK przesunięte o pół roku?

    PPK przesunięte o pół roku? 0

    Na wniosek Polskiego Funduszu Rozwoju terminy wdrożenia programu dla małych i średnich firm mogą zostać przesunięte o pół roku. Termin zawarcia umowy o zarządzanie PPK zostałby wówczas wydłużony do 27 października, a zawarcia umowy o prowadzenie – do 10 listopada 2020 r. – jak informuje Newseria.pl

    więcej
  • Po pierwsze: Dbaj o swoją odporność!

    Po pierwsze: Dbaj o swoją odporność! 0

    Zgodnie z zaleceniami WHO jedną z kluczowych broni w walce z koronawirusem SARS-CoV-2, wywołującym chorobę COVID-19, zaraz obok właściwej higieny, jest wspieranie odporności. To jednak nie takie proste jak wygląda w reklamach farmaceutyków – odporności nie nabywa się z dnia na dzień.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe