![Receptury na Boże Narodzenie](/public/artykuly-sponsorowane/32/4667/32_4667_16708_136x94.jpg)
Receptury na Boże Narodzenie 0
Swoimi recepturami częstują najwięksi mistrzowie z Polski i zagranicy oraz finaliści World Chocolate Masters z Michałem Iwaniukiem na czele.Zapraszamy do lektury.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Swoimi recepturami częstują najwięksi mistrzowie z Polski i zagranicy oraz finaliści World Chocolate Masters z Michałem Iwaniukiem na czele.Zapraszamy do lektury.
więcejJuż od października trwa IV edycja akcji Lesaffre Prestige Group propagującej ideę społecznej odpowiedzialności biznesu na co dzień. Zapraszamy piekarzy i cukierników z całej Polski do aktywnego uczestnictwa, zaangażowania pracowników i pozyskiwania nowych lojalnych klientów.
więcejOstatnie dni tegorocznej edycji konkursu fotograficznego „I Love Whole Grain” przyniosły kolejną niespodziankę. Pulę nagród powiększył nowoczesny, domowy młyn zbożowy Mockmill 100, ufundowany przez producenta Wolfgang Mock GmbH.
więcejTylko do 20 grudnia 2018 r. trwa tegoroczna edycja konkursu fotograficznego „I Love Whole Grain”. Tematem przewodnim są zdjęcia pieczywa – najbardziej pożądane są zdrowe chleby, bułki i inne wypieki... ciemne, z pełnego ziarna. Technika i surowce dowolne (wymóg to minimum 30% mąki pełnoziarnistej).
więcejautor: Michał Iwaniuk – szef cukierni w Air Port Hotel Okęcie
więcejautor: Florent Cheveau – 36-letni pastry chef w MGM Grand Hotel & Casino w Las Vegas (USA), laureat World Chocolate Masters 2018
więcej