Swoimi recepturami częstują najwięksi mistrzowie z Polski i zagranicy oraz finaliści World Chocolate Masters z Michałem Iwaniukiem na czele.Zapraszamy do lektury.
Indeks receptur
Melodia adwentu Leonardo di Carlo
Praliny kawowo-cynamonowe Elias Laderach
Świąteczna szarlotka czekoladowa Florent Cheveau
Tort brownie z pomarańczowo-orzechową nutą Michał Iwaniuk
Czekoladowe ciasto z pigwą Jurgen Baert
Brazylijskie Buche de Noël Diego Lozano
Entremet Irlande – kruche ciasto sablee breton z kawą Sławomir Korczak
Tort czekoladowy z musem czekoladowo-imbirowym, z galaretką z owoców kumkwata Michał Doroszkiewicz
Rolada bożonarodzeniowa – czerwony las Konrad Tota
Black Santa Claus Maciej Wiśniewski
Pralina karmel czerwone jabłuszko z cynamonem Katarzyna Joanna Wrzesińska
Ciasto czekoladowe z kardamonem Samar Khanafer
Trufle czekoladowe z kiszoną dynią, kajmakiem i konopiami Michał Kępiński
Zobacz online
pobierz pełny numer grudniowy PDF>>