...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Receptury na Boże Narodzenie

Swoimi recepturami częstują najwięksi mistrzowie z Polski i zagranicy oraz finaliści World Chocolate Masters z Michałem Iwaniukiem na czele.Zapraszamy do lektury.

Indeks receptur

Melodia adwentu Leonardo di Carlo 
Praliny kawowo-cynamonowe Elias Laderach
Świąteczna szarlotka czekoladowa Florent Cheveau 
Tort brownie z pomarańczowo-orzechową nutą Michał Iwaniuk
Czekoladowe ciasto z pigwą Jurgen Baert 
Brazylijskie Buche de Noël Diego Lozano
Entremet Irlande – kruche ciasto sablee breton z kawą Sławomir Korczak 
Tort czekoladowy z musem czekoladowo-imbirowym, z galaretką z owoców kumkwata Michał Doroszkiewicz
Rolada bożonarodzeniowa – czerwony las Konrad Tota
Black Santa Claus Maciej Wiśniewski
Pralina karmel czerwone jabłuszko z cynamonem Katarzyna Joanna Wrzesińska
Ciasto czekoladowe z kardamonem Samar Khanafer
Trufle czekoladowe z kiszoną dynią, kajmakiem i konopiami Michał Kępiński

Zobacz online 

 pobierz pełny numer grudniowy PDF>>

 

Opcje filtrowania

 
 
 
 

Proszę zaznaczyć maksymalnie 5 pozycji.

 
rozwiń opcje

Polecamy przeczytać

Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji