![Uruchomiliśmy piekarski pion badań i rozwoju](/public/artykuly-sponsorowane/1395/4223/1395_4223_14725_136x94.jpg)
Uruchomiliśmy piekarski pion badań i rozwoju 0
Rok 2017 był dla nas szczególnie ważny. Została zrealizowana część planu biznesowego. Wyczekiwany przez Wielu dział piekarski stał się częścią oferty Libra Polska.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Rok 2017 był dla nas szczególnie ważny. Została zrealizowana część planu biznesowego. Wyczekiwany przez Wielu dział piekarski stał się częścią oferty Libra Polska.
więcejSerdecznie zapraszamy na „Spotkanie Piekarzy i Cukierników Śląskich”, które odbędzie się w dniach 11-12.02.2017, Hotel „Jaskółka”, ul. Zdrojowa 10, Ustroń Śląski
więcejBez dwóch zdań pączek to czołowy celebryta Instagrama w kategorii słodyczy. I tak jak czasem zazdrośnie czy z nieskrywanym zaskoczeniem przyglądamy się zdjęciom wystylizowanych gwiazd, takie same reakcje wywołują kolejne, coraz dziwniejsze oblicza pączka.
więcejWdrożenie split payment odroczono, ale przepadły zapisy przychylne właścicielom małych firm. Dodatkowy rachunek w banku z ograniczonym do niego dostępem, kontrahent, który płaci przedsiębiorcy jedynie kwotę netto oraz bardziej uważne obracanie gotówką – tak będzie wyglądać rzeczywistość ponad 1,5 mln podatników VAT od 1.07.
więcejDziesiątki realizowanych z rozmachem programów o gotowaniu sprawiło, że wielu kucharzy stało się celebrytami. Piszą książki, udzielają wywiadów, podróżują po świecie. Jednym słowem odnoszą sukcesy. Za ich sławą idzie popularność całej profesji.
więcejTo jedyny taki magazyn dla dekoratorów w Polsce. Staramy się podążać za newsami, prezentować trendy, inspirować i prezentować gwiazdy sugarcraftingu. Teraz macie okazję zajrzeć do najnowszego numeru!
więcejCo zrobić, by zwykłej tabliczce czekolady nadać niepowtarzalny smak? Dodać najlepszej wanilii? Szczypty chilli? Wystarczy zająć się dokładnie obróbką ziarna – oto dewiza Jakuba Piątkowskiego, który prażenia ziarna uczył się sam. Dziś może poszczycić się prestiżową Chocolate Award przyznaną aż trzem tabliczkom jego produkcji!
więcej