25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Adam Pokojski, Paulina Salamończyk i Andy Staniek - oto nazwiska zwycięzców polskich eliminacji prestiżowego konkursu Gelato World Tour, którzy będą nas reprezentować w Bolonii.
Wśród setek pojawiających się na rynku książek kucharskich te nieliczne, dotyczące sztuki cukierniczej, zawsze się wyróżniają. Jednak pozycja autorstwa Igi Sarzyńskiej „Moje cztery pory roku” jest inna od wszystkich.
Co roku 15 maja kilkaset tysięcy pracowników kończy wcześniej pracę i kilkaset firm w Polsce, dzięki akcji „Dwie Godziny dla Rodziny” Fundacji Humanites, wysyła czytelny sygnał dla świata biznesu: inwestujemy w wartości rodzinne i relacje długoterminowe z naszymi pracownikami.
Wszystko, co musicie wiedzieć na temat lekkich, kolorowych i apetycznych słodkości, które zagoszczą na słodkich stołach tego lata! Zapraszamy na nowe szkolenia do Szkoły Artystycznej Wiesława Kuci!
Dlaczego piekarz to zawód wyjątkowy dla śląskiego rzemieślnika Romana Kristofa? Co fascynuje Teresę Klukowską w codziennej pracy w małej pracowni piekarskiej? Czy rywalizacja cukierników i dekoratorów może przerodzić się we współpracę? Oraz BONUS – przegląd najważniejszych, najciekawszych i nowych trendów w dekorowaniu tortów.
Czasami pomysł na dobry koncept marketingowy znajduje się na wyciągnięcie ręki. Wystarczy dotrzeć do niego lub po prostu wiedzieć, gdzie go szukać. Jedną z inspiracji mogą być święta oraz nietypowe dni poświęcone ideom mniej lub bardziej poważnym, jak Światowy Dzień Czekolady.
Kiedy dwa lata temu powstała w Białymstoku pierwsza Wytwórnia Lodów Prawdziwych „U Lodziarzy” właściciele po cichu liczyli na sukces, ale nie spodziewali się, że nadejdzie on tak szybko i na taką skalę.