...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Jak smakują mistrzowskie lody?

    Jak smakują mistrzowskie lody? 0

    30 kwietnia zobaczymy nową, MISTRZOWSKĄ odsłonę Lodziarni Pod Orzechem w Baborowie (woj. opolskie). Otwarcia w samo południe dokona właściciel lodziarni, a także świeżo upieczony Mistrz Polski w Lodziarstwie – Tomasz Szypuła.

    więcej
  • O wyjątkowości kobiet. Jak ze słabości zrobić sojusznika

    O wyjątkowości kobiet. Jak ze słabości zrobić sojusznika 0

    W Katowicach podczas SweetTARGów kobiety znowu pojawiły się w cen­trum uwagi. Po raz kolejny mene­dżerki, właścicielki firm, pasjonatki cukiernictwa i piekarstwa udowodniły swoją wyjątkowość, daleką od ide­ałów. Co czyni kobietę wyjątkową? Kiedy słabości i popełniane błędy pra­cują na kobiecą siłę?

    więcej
  • Spokojny rytm pracy

    Spokojny rytm pracy 0

    Zarządzanie przedsiębior­stwem i sterowanie proce­sami w firmie Rischart’s Backhaus z Monachium odbywa się przy aktyw­nym wsparciu Systemu CSB...

    więcej
  • Z moich podróży przywiozłem samą słodycz – rozmowa z Tomaszem Nowakiem

    Z moich podróży przywiozłem samą słodycz – rozmowa z Tomaszem Nowakiem 0

    Na pewno znacie ludzi, którzy wprowadzają w życie swoje pomysły, a ich przedsię­wzięcia wynikają z prawdziwej pasji. Kogoś takiego spotkałem w katowickiej cukierni arty­stycznej Sweet Home Silesia. Tomasz Nowak, właściciel lokalu, przygodę z kulinariami zaczy­nał jako kucharz,lecz to z cukiernictwem związał swoje życie zawodowe.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe