Zapraszamy na bezpłatne warsztaty lodziarskie prowadzone przez włoskich mistrzów Emanuele Di Biase oraz Roberto Botturi. Podajemy kolejne terminy warsztatów: 16, 17,18 maja 2017r.
Podobne artykuły
Jacopo Chelli, Giacomo Schiavon oraz boskie gelato w VegagastroSzkolenia CompritalFirma Vegagastro zaprasza na cykl warsztatów lodziarskichCzy wiecie, że istnieją lody, których jedzenie korzystnie wpływa na naszą sylwetkę?
Zaprezentuje je włoski mistrz lodziarstwa i pasjonat sportu - Roberto Botturi.
Włochy to światowa stolica lodów i nic dziewnego, że właśnie z tego kraju pochodzi wielu znakomitych mistrzów lodziarstwa. Czym z tego grona wyróżnia się Roberto Botturi? Uwielbia nie tylko tworzyć gelato, ale i uprawiać sport. I właśnie te dwie pasje postanowił ze sobą połączyć!
* * *
Jest również wykwalifikowanym szefem kuchni, a z racji na dbałość o dobry stan zdrowia od wielu lat studiuje wpływ poszczególnych składników na ludzki organizm. Na swoich pokazach prezentuje różnego rodzaju zdrowe i funkcjonalne alternatywy dla tradycyjnych potraw i słodkości. Prezentuje patent na lody proteinowe o obniżonej zawartości tłuszczu. A ponadto pyszne shaki, naleśniki biszkopty... Takie smakołyki nie tylko można, ale nawet trzeba jeść w tym sezonie by cieszyć się doskonałą sylwetką na plaży!
Comprital Polska, Stanisławowo 52C, 05-180 Pomiechówek
16,17,18 maja 2017
Zapisy: tel. 506-065-680