Planujecie otwarcie lodziarni? Prowadzicie już lodziarnię, a chcielibyście poszerzyć swą wiedzę na temat technologii produkcji i światowych trendów?
Podobne artykuły
Jacopo Chelli, Giacomo Schiavon oraz boskie gelato w VegagastroNajnowszy przegląd firm szkolącychCykl szkoleń w Warszawie zakończonyPrzygotowujemy w listopadzie cykl szkoleń teoretyczno-praktycznych „Naturalne lody rzemieślnicze – Sztuka lodziarska – poznaj tajniki włoskich Mistrzów”.
Dzięki wiadomościom jakie zdobędziecie podczas szkolenia, będziecie mogli wprawić w zachwyt swoich klientów czy zdobyć nowych – po prostu wyróżnić się wśród konkurencji.
Mamy zaszczyt gościć w siedzibie naszej firmy w Słupsku włoskich mistrzów lodziarstwa Giacomo Schiavon i Matteo Casone, którzy poprowadzą cykl szkoleń w dniach 20 – 23 listopada 2017 r.
Jest to niepowtarzalna okazja, aby poznać tajniki sztuki lodziarskiej z wykorzystaniem najnowszych technologii w maszynach produkcyjnych, poznać nowe możliwości, aby uszczknąć szczyptę wiedzy od najlepszych.
Giacomo Schiavon
Od ponad 32 lat w branży lodziarskiej.
Od ponad 20 lat właściciel własnych lodziarni.
Niesamowity Mistrz, zdobywca wielu nagród, uznany na całym świecie.
Do tego niesamowity człowiek o niewiarygodnej wiedzy i ogromnym doświadczeniu!
https://www.youtube.com/watch?v=XIzAyuZJQkU
Matteo Casone
W młodym wieku odkrył pasję do lodów. Szkolił się, zdobywał doświadczenie i rozwijał swe umiejętności pod okiem samego Mistrza Giacomo Schiavon! Urodzony i wychowany w Bolonii , tam otworzył swoją pierwszą lodziarnię, a następnie przeniósł się do Australii.Od kilku lat uznawany za jednego z najlepszych w swojej dziedzinie!