25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
26-27 lutego br. odbędą się Mistrzostwa Polski w Dekorowaniu Tortów. Do udziału zakwalifikowało się 18 cukierników i dekoratorów z całej Polski. Dla nich to również szansa na udział w Mistrzostwach Świata Dekoratorów Tortów w Mediolanie (Cake Designers World Championship FIPCG).
Po raz kolejny zapraszamy do wzięcia udziału w corocznym plebiscycie cukierniczo – piekarniczo - lodziarskim "Receptury Wielkanocne" organizowanym przez redakcję Mistrza Branży.
Znak towarowy to cenny składnik majątku każdego przedsiębiorstwa i podstawowy element służący jego promocji. Jest on przedmiotem ochrony prawnej, a z racji tego, że skojarzenia z nim związane bardzo często decydują o sukcesie finansowym firmy, może podlegać darowiźnie.
Będzie piękna, inspirowana japońskimi grafikami nurtu ukiyo-e i bardzo słodka. Czy cukiernikom uda się pobić rekord Polski i wykonać najwyższą rzeźbę z czekolady plastycznej? Przekonamy się o tym 25 marca 2017 r. podczas VIII SweetTARGów, w nowoczesnych przestrzeniach Międzynarodowego Centrum Kongresowego w Katowicach.
Są młodzi, zdeterminowani i świetnie przygotowani. A co najważniejsze, zobaczymy ich w akcji podczas VII Mistrzostw Polski Uczniów Szkół Cukierniczych w Warszawie. Lekko nie będzie ze względu na wysoki poziom zawodników, jak i ambitny temat prac konkursowych: Wisła – rzeka wszystkich ziem polskich, rzeka naszych dziejów.
Nie możesz się doczekać II edycji Cake Festival Poland? Koniecznie odwiedź Sweet TARGi, na których zdradzimy nowinki dotyczące najsłodszego festiwalu w Polsce, a także będzie okazja do rozmowy z jego organizatorką, Kingą Jakimowicz!
Moda na francuski akcent w cukierniach i piekarniach to nieprzemijający trend. Być może dlatego, że klasyka i elegancja nigdy nam się nie znudzi. Chcesz również wprowadzić do swojej cukierni pyszne eklery oraz świetnie się prezentujące monoporcje? Zapraszamy na najnowsze szkolenie w Szkole Artystycznej Wiesława Kuci!