25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
I Cake Festival Poland pokazał nie tylko potencjał polskich dekoratorów tortów, ale też ich wielkie serca i gest. Podczas minionego weekendu odbyła się zbiórka pieniędzy na rzecz chorego Szymonka Christa – synka młodej pasjonatki sugarcraftingu. W tym czasie udało się zebrać 1869,20 zł! Dziękujemy w imieniu Szymona!
Wielkimi krokami zbliżają się Święta Bożego Narodzenia, a wraz z nimi plebiscyt Mistrza Branży „Receptury Świąteczne”. Zapraszamy Uczniów oraz Mistrzów cukiernictwa i piekarstwa do udziału w jedynym takim plebiscycie! Jakie są Wasze propozycje na słodkie wypieki i chleb? Zgodne z tradycją czy w stylu nowoczesnego minimalizmu?
Od dziś Katowice to nie tylko stolica Śląska, to przede wszystkim polska stolica sugarcraftingu! Ten weekend, 22-23 października, zapamiętamy na bardzo długo. Po raz pierwszy na taką skalę udało się przyciągnąć wielu dekoratorów tortów artystycznych z całej Polski.
23 października w Katowicach świat dekoratorów tortów artystycznych poznał zwyciężczynię pierwszej edycji polskiego festiwalu tortów. Młodziutka dekoratorka Malwina Franczak, właścicielka "Malwinowe Pierniki i nie tylko", wyróżniła się w 4 kategoriach. Genialny tort 3D zapewnił jej tytuł the Best of Cake Festival Poland 2016!
Jaką filozofię biznesu wyznaje 39-letni Paweł Giza, Piekarz Roku 2016? Jakie są najważniejsze wartości Kazimierza Raka, rzeszowskiego mistrza cukiernictwa o wielkim sercu? Czym charakteryzuje się trend gastropiekarni na świecie i w Polsce? Jak zacząć przygodę z lukrem królewskim? To i jeszcze więcej w nowym Mistrzu Branży!
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji 17 listopada 2016 r., Hotel Marriott, sala Congress Hall, Al. Jerozolimskie 65/67, Warszawa.
Comprital Polska od początku swojej działalności szkoli i kształci lodziarzy w zakresie przygotowania, produkcji i sprzedaży lodów rzemieślniczych. Technolodzy firmy uczestniczyli w otwarciach najlepszych lodziarni w Polsce dzieląc się swoją wiedzą, doświadczeniem i wsparciem.