25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Żywnościowe wynalazki potrafią zaskoczyć, zadziwić, wprawić w konsternację, a nawet rozbawić. W tej kategorii można znaleźć też produkty ciekawe i pożyteczne z punktu widzenia potrzeb współczesnego świata. Trudno jednak oprzeć się wrażeniu, że bardzo często balansują one na granicy dobrego smaku i efekciarstwa…
Bez technologii zimna trudno sobie dziś wyobrazić produkcję pieczywa, wyrobów ciastkarskich oraz snaków. Metody odroczonego wypieku od wielu lat są stosowane w rzemieślniczych piekarniach w Europie Zachodniej, coraz częściej przekonują się do niej również polscy piekarze.
Zapraszamy lodziarzy, cukierników, sugarcrafterów, mistrzów i uczniów do udziału w konkursach, którymi za kilka miesięcy będą żyły największe targi dla branży lodziarskiej i cukierniczej Expo Sweet 2017. Organizatorzy zadbają o odpowiednią oprawę medialną, promocję, atrakcyjne nagrody i bezcenne emocje!
Targi, festiwale i inne duże imprezy to nie tylko okazja by zrobić coś dobrego dla siebie, ale też dla innych. Podczas Cake Festival Poland będzie okazja by pomóc małemu Szymonowi, który urodził się z poważną wadą serca.
Doskonałe pieczywo dla wszystkich, którzy dbają o zróżnicowany i zrównoważony sposób odżywiania się i prawidłowy, pro-sportowy styl życia. Chleb Go Sport. To niepowtarzalne pieczywo o wyśmienitym smaku i bogatym składzie można uzyskać stosując autorską recepturę opartą o markową mieszankę piekarniczą.
4 października br. w Lublinie poznaliśmy bohaterów IV edycji Kreatywni – projektu rozwijanego od 2013 r. z myślą o innowacyjnych przedsiębiorcach Lubelszczyzny. Wśród 12 twórców biznesu jest piekarz, cukiernik, właściciel nowoczesnego studia piekarsko-cukierniczego i gastronomicznego Szkoła Artystyczna – Wiesław Kucia!