![Małe, słodkie przyjemności z Grenoble](/public/artykuly-sponsorowane/910/6208/910_6208_22754_136x94.jpg)
Małe, słodkie przyjemności z Grenoble 0
Słodkie przekąski umilą każdą przerwę w pracy i wcale nie muszą być niezdrowe, o czym przekonuje nas francuski cukiernik Thierry Court z Grenoble, właściciel oryginalnego konceptu cukierniczego.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Słodkie przekąski umilą każdą przerwę w pracy i wcale nie muszą być niezdrowe, o czym przekonuje nas francuski cukiernik Thierry Court z Grenoble, właściciel oryginalnego konceptu cukierniczego.
więcejDESEO nie ustaje w wysiłkach, by się rozwijać i zaskakiwać klientów. Tym razem sieć rzemieślniczych cukierni planuje ruszyć z projektem DESEO Bakery. W witrynach pojawią się croissanty i inne słodkie wypieki z kategorii viennoiseries.
więcejKoronacja Karola III na króla Wielkiej Brytanii coraz bliżej. Z tej okazji czekoladziarze z firmy Mars Wrigley z siedzibą w Slough storzyli naturalnej wielkości czekoladowe popiersie przyszłego władcy.
więcejW dniu 27.04.2023 odbyła się Wielka Gala XII edycji Konkursu Polska od kuchni podczas której wręczone najlepszy restauracjom w Polsce nagrody Złote Widelce.
więcejW dzisiejszych czasach konsumenci stają się coraz bardziej wymagający w kwestii spożywanych produktów. Rosną również ich oczekiwania wobec pieczywa. Według badań jemy coraz mniej pieczywa, ale wybieramy je bardziej świadomie, zwracając większą uwagę na jego skład.
więcejPersonalizacja produktów, aktywizowanie odbiorców czy proekologiczne postawy – to jedne z kilku trendów wykorzystywanych przez marki z sektora food. Czy dzięki nim, w świecie pogrążonym w kryzysie, firmy odnotowują wzrosty sprzedaży? Jakie podejście sprzedawcy ma dziś potencjał biznesowy? Oto co mówią eksperci.
więcejW życie weszły przepisy dotyczące stosowania ceny maksymalnej za gaz dla piekarni i cukierni, o wprowadzenie której od dawna zabiegał Rzecznik MŚP Adam Abramowicz. Ministerstwo Rozwoju i Technologii wskazuje, że szacowany koszt pomocy to ok. 366 mln zł za trzy kwartały 2023 r.
więcej