25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Organizatorzy Targów Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO każdego roku udowadniają, iż nie boją się nowych wyzwań i szturmem zdobywają zainteresowanie restauratorów, cukierników oraz piekarzy.
Która polska lodziarnia działająca w sieci złamała wszystkie schematy na drodze do innowacyjności i kto jej w tym pomógł? Co jest siłą nowej fali lodziarni w Polsce? Jogurtowy boomerang po liftngu, czyli jak zmieniają się jogurterie. Moda na zdrowsze wypieki, czyli "Zielenina" w deserach i rokitnik w chlebie!
Jak sprawdzić siłę miłości? W Malezji na przykład jest organizowany konkurs dla kochanków, których skuwa się kajdankami na cały tydzień. Kto wytrzyma, ten zdobywa nagrodę. Dalecy jesteśmy od takich ekstremów, za to z całego serca polecamy klasyczną walentynkę na słodko, którą przygotowała mistrzyni cukiernictwa Izabela Berendt.
Zapoznaj się z programem Targów ExpoSweet 2016, aby zaplanować swój pobyt i skorzystać z wielu ciekawych prezentacji, szkoleń i pokazów. Zapraszamy również na stoisko prasowe "Mistrza Branży" hala A, stoisko 95.
Niepozorny, cienki, w zasadzie bez smaku, a ile można z niego stworzyć dekoracji na tort! Wystarczy odrobina fantazji i 3 techniki, by z opłatka waflowego wykreować niepowtarzalną, delikatną i jadalną „perełkę” zdobiącą pełne smaku ciacho.