...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • TOP trendy w piekarni

    TOP trendy w piekarni 0

    Nowo powstające piekarnie nie są już takie same, jak 30 lat temu… Aby sprostać oczekiwaniom klienta, który w tym czasie stał się bardzo wymagający i który może zastąpić chleb wieloma innymi produktami, piekarnie przechodzą metamorfozę. Warto wiedzieć, jak pozy­tywnie zmieniać się wraz z naszymi klientami.

    więcej
  • La Bagatela – francuskie przysmaki

    La Bagatela – francuskie przysmaki 0

    Niewielka piekarnio-kawiarnia pojawiła się pod koniec 2015 r. w galerii handlowej Sopot Centrum. Klimatyczne miejsce wpisuje się w coraz popularniejszą koncepcję punktów, gdzie można nie tylko kupić świeże pieczywo, ale również usiąść i dobrze zjeść.

    więcej
  • Seminaria Lodziarskie 2016

    Seminaria Lodziarskie 2016 0

    Jak co roku, firma Savpol, wraz z partnerami zaprasza na cykl Seminariów Lodziarskich odbywających się w czterech miastach południowej Polski - Wrocławiu, Czeladzi, Krakowie oraz Rzeszowie.

    więcej
  • Murmiłło – bydgoska manufaktura chleba i smaku

    Murmiłło – bydgoska manufaktura chleba i smaku 1

    Bydgoska Piekarnia Murmiłło nie jest zakła­dem z długą historią, ale od początku istnienia stawia na jakość i tradycję. Zakład powstał w 2009 r., gdy więcej mówiło się w branży o bankructwach niż o nowych otwarciach. Adam Mrozik postanowił jednak zaryzykować.

    więcej
  • Wielkie zmagania na Sweet Targach 2016

    Wielkie zmagania na Sweet Targach 2016 0

    Podczas SweetTargów 2016, które odbędą się od 12 do 14 marca 2016 zobaczymy zmagania przedstawicieli naszej branży oraz gastronomii w trzech konkursach. „Mistrzostwa Śląska Cukierników 2016”, „Turniej Cup Cake 2016” oraz „Zdrowo - smacznie – artystycznie” dla młodych adeptów cukiernictwa.

    więcej
  • Pozytywne klimaty

    Pozytywne klimaty 0

    Projektowanie przestrzeni to coś więcej niż tylko budo­wanie odpowiedniej atmosfery we wnętrzu. Poprzez rozważną aranżację mamy okazję wyra­zić najważniejsze cechy dla danej marki.
    Oryginalny wizerunek piekarni, cukierni czy lodziarni decyduje dziś o wyborze miejsca zaku­pów i konsumpcji klienta.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe