...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Festiwal z prawdziwego zdarzenia

    Festiwal z prawdziwego zdarzenia 0

    W Polsce było już kilka festiwali czekolady. Każdy mniej udany od poprzedniego. Garstka ludzi, niewiele więcej czekolady, z którą czasem sąsiadowała kiełbasa. Ale nowy Festiwal Czekolady i Słodyczy pobił je wszystkie na głowę, promując polskie cukiernictwo w najlepszy możliwy sposób, o czym relacjonuje nasza Aurora Czekoladowa.

    więcej
  • Torty u Toty

    Torty u Toty 0

    Tort – korona sztuki cukierniczej. Kilkupiętrowy. Wielosmakowy. Ozdobiony tak pięknie i bogato, że może konkurować z suknią panny młodej. A gdyby tak zrezy­gnować z tych warstw lukru? I kolejnych warstw biszkoptu. A nawet i samego biszkoptu? Czy to jeszcze będzie tort? Owszem! I to jaki!

    więcej
  • Certyfikacja produktów BIO

    Certyfikacja produktów BIO 0

    W związku z coraz większą różnorodnością produktów żywnościowych wprowadzonych na rynek konsumenci oczekują czytelnych i wyczerpujących informacji na temat ich jakości i pochodzenia. Taką funkcję „przewodnika” mają spełnić znaki podkreślające wyższą jakość oznakowanego produktu.

    więcej
  • Chleb Krajan – podwójny złoty medalista!

    Chleb Krajan – podwójny złoty medalista! 1

    To już drugi złoty medal, który w tym roku zdobył Chleb Krajan – 30% mieszanka mączna z błonnikiem i słonecznikiem. Produkt firmy Eco-Trade najpierw zdobył uznanie profesjonalistów podczas targów Polagra-Tech 2014, teraz zyskał sympatię konsumentów miażdżącą liczbą głosów. Gratulujemy!

    więcej
  • Zagłosuj w 3. Plebiscycie Receptur Świątecznych

    Zagłosuj w 3. Plebiscycie Receptur Świątecznych 0

    O północy, 25 listopada 2014 r., zaczął działać system zliczający głosy w Plebiscycie „Receptury świąteczne”. W tym roku do wyboru jest aż 40 smakowitych receptur Mistrzów i Uczniów. Weź udział w głosowaniu. Nagrody czekają zarówno dla głosujących, jak i dla uczestników Plebiscytu! Jest o co walczyć.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe