...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

Zagłosuj w 3. Plebiscycie Receptur Świątecznych

O północy, 25 listopada 2014 r., zaczął działać system zliczający głosy w Plebiscycie „Receptury świąteczne”. W tym roku do wyboru jest aż 40 smakowitych receptur Mistrzów i Uczniów. Weź udział w głosowaniu. Nagrody czekają zarówno dla głosujących, jak i dla uczestników Plebiscytu! Jest o co walczyć.

Zainteresowanie Plebiscytem przerosło nasze oczekiwanie. W trzeciej edycji udział bierze 15 receptur Mistrzów i aż 25 propozycji Uczniów. Mało że mamy więcej autorskich przepisów na świąteczne ciasta (a nawet chlebek wigilijny!), to jeszcze zwiększyła się pula nagród.

Wybór receptur nie jest łatwy. Konkurencja w obu kategoriach ("Receptury Mistrza" i "Receptury Ucznia") jest liczna i dobrze przygotowana. Sprawy nie ułatwiają zdjęcia apetycznych wypieków. Ciastka, ciasta i torciki powalczą o Wasze głosy do 31 grudnia 2014 r.

WAŻNA INFORMACJA!

Nie trzeba rejestrować się w portalu, żeby oddać głos w plebiscycie. Jednak rejestrując się, zwiększasz szansę na otrzymanie jednej z wielu nagród i upraszczasz procedurę potwierdzania swoich głosów.

Jeżeli nie chcesz się rejestrować? Nie tracisz szansy na nagrodę! Pamiętaj tylko, żeby odebrać mail i kliknać „Link potwierdzający oddanie głosu” oraz przesłać swoje aktualne dane kontaktowe (czyli postępować zgodnie z instrukcją podaną w mailu).

ZAPRASZAMY DO PLEBISCYTU

1. Sprawdź wszystkie receptury w Plebiscycie

2. Wybierz 1 recepturę w obu kategoriach:
- 1 propozycję w kategorii „Receptura Mistrza”
- 1 w kategorii „Receptura Ucznia”

3. Na końcu potwierdź głosy

 

ZOBACZ PLEBISCYT >>

 


Bieżące wydanie czasopisma

Masa makowa i marcepanowa do ciast i nie tylko. Wszystko o migdałach. Wigilijny chleb, czyli opłatek. Jak planować pracę, by zapobiec przedświątecznej gorączce.

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji