...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Gelato World Cup 2014 okiem polskich zawodników

    Gelato World Cup 2014 okiem polskich zawodników 0

    Paweł Małecki (team manager), Ola Sowa, Mariusz Buritta, Maciej Pięta oraz Michał Doroszkiewicz zaskoczyli światowe cukiernictwo, zajmując 3. miejsce w Lodziarskim Pucharze Świata 2014. Poznajecie opinie młody polskich cukierników, którzy wspólnie wywalczyli dla Polski najlepszy wynik w historii Gelato World Cup w Rimini.

    więcej
  • Chłodna kalkulacja - niemiecki patent na zamrażanie i chłodzenie

    Chłodna kalkulacja - niemiecki patent na zamrażanie i chłodzenie 0

    Günther Hoyng doskonale pamięta pierwsze lata działalności. W 1997 r. przejął mały zakład w Meppen w północno-zachodnich Niemczech. Zaczynał od niewielkiej produkcji, z tylko jednym punktem sprzedaży. Obecnie w okolicy działają trzy filie, dwie na obszarze miasta Meppen oraz jedna 25 km poza miastem.

    więcej
  • Piekarz z Ukrainy odpowiedzią na problemy rynku?

    Piekarz z Ukrainy odpowiedzią na problemy rynku? 1

    Branża cukierniczo-piekarska wciąż zmaga się z problemami z zatrudnieniem, zarówno w przypadku pracowników niższego szczebla, jak i przy pozyskiwaniu wysoko wykwalifikowanych mistrzów cukiernictwa i piekarstwa. Czy rosnący napływ obywateli państw trzecich pomoże polskim piekarniom w rozwiązaniu części kadrowych bolączek?

    więcej
  • Gelato World Cup 2014: Polacy w czołówce światowego lodziarstwa

    Gelato World Cup 2014: Polacy w czołówce światowego lodziarstwa 0

    18-19 stycznia br. odbyła się 6. edycja Lodziarskiego Pucharu Świata. W tym roku do rywalizacji medalowej stanęli profesjonaliści z 11 państw, 5 kontynentów. Dla nas były to mistrzostwa wyjąt­kowe, ponieważ mogliśmy obserwować zmagania rewelacyjnego zespołu reprezentantów Polski.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe