...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Przyprawić święta

    Przyprawić święta 0

    Obowiązkowy składnik pierników, keksów, ciasta marchewkowego oraz wielu innych wypieków świątecznych i sezonowych. Chociaż warto wiedzieć, że przyprawy korzenne nie zawsze były tak oczywistym elementem kuchennego asortymentu.

    więcej
  • Sprawdź lepkość swojej czekolady

    Sprawdź lepkość swojej czekolady 0

    Lepkość czekolady to jeden z ważniejszych parametrów dotyczących produkcji czekolady i pracy z nią. Nowoczesna technologia pozwala z łatwością sprawdzić ten aspekt.

    więcej
  • Jak otworzyć własną cukiernię?

    Jak otworzyć własną cukiernię? 0

    Od pomysłu do projektu, a wreszcie jego realizacji minęło wiele lat. Po drodze pojawiały się kolejne niespodzianki i przeszkody – pandemia, lockdowny, wojna. Jednak marzenie o własnej cukierni było tak silne, że Dorota Zielenska-Stępień dopięła swego. I dziś prowadzi cukiernię.

    więcej
  • Szefowie Callebaut prezentują nową książkę The Chocolatier's kitchen

    Szefowie Callebaut prezentują nową książkę The Chocolatier's kitchen 0

    Piętnaście lat po sukcesie „Fine Chocolates” zespół Szefów Callebaut wraz z belgijskim wydawcą Lannoo prezentują nową książkę o czekoladzie. Wydanie „Chocolatier's Kitchen” oferuje przedsiębiorczym czekoladnikom pragmatyczne narzędzia do pomyślnego rozpoczęcia i rozwoju ich działalności.

    więcej
  • Najlepszy croissant we Francji

    Najlepszy croissant we Francji 0

    We Francji wybrano najsmaczniejszego croissanta w kraju. Ten chrupiący rogalik to, obok bagietki, symbol francuskiej kuchni i francuskiego stylu życia.

    więcej
  • Nierogale, rogale niemarcińskie i marciniaki

    Nierogale, rogale niemarcińskie i marciniaki 0

    Październik i listopad w Poznaniu i Wielkopolsce stoją pod znakiem rogala. Rogale świętomarcińskie tradycyjnie wypieka się na Dzień Świętego Marcina (11. listopada), ale święto wielbicieli rogali z białym makiem z roku na rok rozciąga się coraz bardziej. Pochodzący z Poznania cukiernicy zaszczepiają tę tradycję w innych miastach

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe