![Zamiennik czekolady](/public/artykuly-sponsorowane/36/74/36_74_66_136x94.jpg)
Zamiennik czekolady 0
Niedawno brytyjska firma Muntons zdobyła nagrodę za produkt, który może zastąpić proszek kakaowy nawet w 50%. To może być interesująca oferta nie tylko dla producentów słynnego brownie.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Niedawno brytyjska firma Muntons zdobyła nagrodę za produkt, który może zastąpić proszek kakaowy nawet w 50%. To może być interesująca oferta nie tylko dla producentów słynnego brownie.
więcejOrganizacja Pracodawcy RP alarmuje: zwiększenie składki rentownej po stronie pracodawcy do 6,5% pogorszy kondycję finansową firm.
więcejProducent sięgnął po jeden z tradycyjnych słowiańskich receptur. Na świątecznych półkach sklepowych, znajdziemy pyszny sękacz pieczony z wyselekcjonowanych składników, takich jak wysokiej jakości mąka pszenna czy masa jajowa.
więcejSanepid sprawdza, czy pomimo decyzji nakazującej zamknięcie piekarni LSS Społem przy ul. Koncertowej w Lublinie nadal nie produkowano pieczywa - informuje Dziennik Wschodni.
więcejW siedzibie Okręgowego Inspektoratu Pracy w Katowicach 16 listopada 2011 roku odbyło się seminarium podsumowujące działania kontrolne w ramach programu prewencyjnego „Promocja prawa pracy oraz przepisów dotyczących spełnienia przez maszyny i urządzenia wymagań zasadniczych i minimalnych w zakładach piekarniczych”.
więcejPolskie Zakłady Zbożowe w Krakowie SA szykują się do budowy nowego zakładu przemiału zboża w Niepołomicach koło Krakowa. Inwestycja pochłonie około 55 mln zł.
więcejNa temat pączków można by napisać książkę. Co kraj, to w zasadzie inne pączki, co pokolenie, to inne smaki. Producenci wciąż szukają sposobów, jakim środkiem zaskoczyć smakoszy tych brązowych krągłości...
więcej