...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Ratujmy papugi - czekolada z misją

    Ratujmy papugi - czekolada z misją 0

    Niemiecka firma Meybol Cacao, produkująca wysokogatunkową czekoladę z ziaren importowanych z Peru, postanowiła zaangażować się w ochronę papug i lasów tropikalnych.

    więcej
  • Olej palmowy idzie w odstawkę

    Olej palmowy idzie w odstawkę 0

    Naukowcy z Uniwersytetu Technologicznego Nanyang w Singapurze i Uniwersytetu Malajskiego w Malezji znaleźli zdrowszą i bardziej ekologiczną alternatywę dla najpopularniejszego i równie niezdrowego oleju na świecie.

    więcej
  • Francuskie cukiernictwo w formie e-booka

    Francuskie cukiernictwo w formie e-booka 0

    Nie tylko croissanty i makaroniki - polscy konsumenci coraz bardziej kochają ciastka rodem z francuskiej cukierni, a e-book Aleksandry Mączkowskiej tą miłość tylko wzmocni i może staćsię inspriacją dla niejednego cukiernika!

    więcej
  • Bohaterem każdej biesiady jest tort nie od parady

    Bohaterem każdej biesiady jest tort nie od parady 0

    Czas wiosenny obfituje w świąteczne obchody oraz inne celebracje okolicznościowe. Komunie, wesela, urodziny, jednocza przy stołach wielopokoleniowe rodziny. Centralnym elementem gastronomicznym i estetycznym często jest tort.

    więcej
  • Planowanie produkcji – kompleksowe monitorowanie i optymalizacja

    Planowanie produkcji – kompleksowe monitorowanie i optymalizacja 0

    Stosowane w zakładach zbożowych i młynarskich rozwiązania logistyki wewnętrznej kryją olbrzymi potencjał optymalizacyjny. W przeszłości wiele procesów, takich jak składowanie pośrednie, sortowanie, etykietowanie lub kompletacja, wymagało obsługi manualnej i wiązało się z koniecznością ponoszenia wysokich kosztów osobowych.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe