![Królowa cukierni - czekolada](/public/artykuly-sponsorowane/910/5809/910_5809_21428_136x94.jpg)
Królowa cukierni - czekolada 0
Właśnie dziś 12 kwietnia świętujemy w Polsce jedno z najprzyjemniejszych świąt - Dzień Czekolady. Kobieca, kapryśna, nieprzewidywalna – takie określenia pojawiają się w rozmowach ekspertów na temat czekolady.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Właśnie dziś 12 kwietnia świętujemy w Polsce jedno z najprzyjemniejszych świąt - Dzień Czekolady. Kobieca, kapryśna, nieprzewidywalna – takie określenia pojawiają się w rozmowach ekspertów na temat czekolady.
więcejŻadnych dodatków, zero cukru czy konserwantów - tylko owoce w formie 100% przecieru w wygodnym opakowaniu. Produkty Frubox znajdują zastosowanie w lodziarniach, cukierniach, fit-barach oraz firmach cateringnowych, wszędzie tam gdzie naturalny skład ma bardzo duże znaczenie. UWAGA: 3% rabat na każde zamówienie!
więcejJeśli prowadzimy markę cukierniczą i inne biznesy, konieczna jest strategia, spójność działania. Ważny jest też marketing oraz systematyczne kampanie produktowe. Darmowy kalendarz od Lasdolci.pl pomoże ci w prowadzeniu mediów społecznościowych. Podejmij z nami miesięczne wyzwanie!
więcejJaki smak ma wiosna zaklęta w czekoladzie? Uczestnicy finału wyjątkowego konkursu przedstawili autorskie pomysły na pralinę, które zachwyciły jury.
więcejPełnoowocowa czekolada WholeFruit Evocao stworzona przez Cacao Barry zwyciężyła w kategorii “Najlepszy produkt rzemieślniczy” w konkursie World Food Innovation Awards. Nagroda została przyznana za smak i innowacyjność.
więcejPascha, tradycyjny wielkanocny deser, swoją nazwę bierze od prawosławnej Wielkanocy. Gości na świątecznych stołach wschodniej Polski, Litwy czy Ukrainy. I choć co roku recepturami na nią dzielą się Koła Gospodyń Wiejskich czy blogerzy, znacznie rzadziej można ją znaleźć w ofercie cukierni czy kawiarni.
więcejPlan rozwoju marki Enata Bread zakładający powstanie kolejnych 100 lokali w perspektywie 2-3 lat jest konsekwentnie realizowany. Firma właśnie podpisała z Echo Investment umowę na 6 kolejnych lokalizacji.
więcej