![Biblioteka archiwalnych numerów Mistrza Branży - rocznik 2013 (ISSUU)](/public/artykuly-sponsorowane/no-photo-136x94.jpg)
Biblioteka archiwalnych numerów Mistrza Branży - rocznik 2013 (ISSUU) 5
Już przed końcem roku udostępniliśmy Państwu cały poprzedni rocznik wydań Mistrza Branży, które można poczytać na platformie ISSUU. Łącznie 900 stron!
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Już przed końcem roku udostępniliśmy Państwu cały poprzedni rocznik wydań Mistrza Branży, które można poczytać na platformie ISSUU. Łącznie 900 stron!
więcejJakie przełomowe decyzje zapadły w czasie I Kongresu Światowej Unii Piekarzy i Cukierników UIBC w Poznaniu? Kto rozkręca Tydzień Chleba w polskich szkołach w Polsce? Co osłabia systemy certyfikacji żywności? Jak się robi rewolucje w piekarni i przewroty w cukierni? Więcej w październikowym Mistrzu Branży!
więcejStandardy profesjonalnej obsługi klienta oraz ostra konkurencja w branży piekarskiej i cukierniczej stawiają przed przedsiębiorcami coraz większe wymogi dotyczące sprawnego zarządzania.
więcejPotomkowie właścicieli przedsiębiorstw rodzinnych nie garną się do przejmowania biznesów. Okazuje się, że planu sukcesyjnego nie ma 70% firm rodzinnych – czytamy w newseria.pl
więcejW niedzielę, 28 września, w Strefie Niszy, Innowacji i Tradycji (podczas targów Polagra-Tech) odbyła się debata o korzyściach znakowania żywności nieopakowanej dla mikro- i małych piekarni/cukierni. Spotkanie z udziałem ekspertów i właścicieli rzemieślniczych zakładów zorganizowała redakcja "Mistrza Branży".
więcejFirma poleca dwa nowe produkty ze swojej oferty: Nadzienie APC o smaku jagodowym 13 kg oraz Luksusowa APC 5 l
więcejPo udanym debiucie, w kwietniu 2015 roku powracają targi WorldFood Warsaw. II edycja będzie jeszcze bogatsza. Po raz drugi odbędzie się podwystawa Ingredients Warsaw, a swoją premierę będzie miał sektor poświęcony technologii produkcji w branży spożywczej - FoodTech Warsaw.
więcej