Konferencja szkoleniowa „Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym” 0
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej „Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym”
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej „Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym”
więcejNieodzownym elementem prawie każdego biznesu jest samochód. Używając go do przejazdów firmowych, przedsiębiorca ponosi różnego rodzaju koszty, począwszy od zakupu paliwa, przez myjnię i naprawy, na opłatach za autostradę skończywszy. Czy paragon za przejazd drogami szybkiego ruchu może stanowić podstawę do ewidencji kosztu?
więcejProwadzisz biznes w branży lodziarskiej, cukierniczej, piekarskiej czy kawowej? Szukasz najlepszych produktów, nowych dostawców, partnerów biznesowych z całego świata? Znajdź ich wśród wystawców kolejnej edycji targów SIGEP. Zapraszamy do wyjątkowego wyjazdu biznesowego do Rimini w styczniu 2019 r.
więcejWedług badaczy Oxfordu w ciągu najbliższych 30 lat roboty zastąpią nawet połowę pracy ludzi i jest to proces nieuchronny. Które decyzje powierzyć w ich ręce już teraz? I jak przygotować na to firmę? Odpowiedzi udzielą eksperci.
więcejSilna marka osobista pracuje dla nas podczas, gdy my realizujemy swoje marzenia! Chcesz by tak właśnie funkcjonowała Twoja firma? Być może to szkolenie idealne dla ciebie! Zapisz się już teraz - dla naszych czytelników mamy specjalną zniżkę!
więcejCzytasz Mistrza Branży? Lubisz niespodzianki? Mamy dla Ciebie konkurs! Do wygrania profesjonalny blender marki Alfa o wartości ponad 2 tys. złotych. Doskonały do robienia soków, sorbetów, a także pulp, z których można tworzyć zdrowe przekąski w piekarni, cukierni, lodziarni. Co trzeba zrobić, by nagroda trafiła w Twoje ręce?
więcejZ szacunku do tradycji biorą się najlepsze rzeczy - z takiego założenia wychodzi większość rzemieślników. A także Mariusz Rabenda - właściciel cukierni Nugat, która już przez dekady cieszy się wciąż popularnością wśród śląskich klientów.
więcej