...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Lody

  • Organiczny czy bezglutenowy - w który trend warto inwestować?

    Organiczny czy bezglutenowy - w który trend warto inwestować? 0

    Dobre, bo bezglutenowe! - taką dewizą kieruje się już ogromna rzesza konsumentów. Czy sukces tego trendu ma szansę osiągnąć również produkty organiczne? Przekąski i wypieki organiczne wciąż stanowią niszową grupę, ale zdaje się, że wkrótce nadejdzie ich moment, donosi Euromonitor International.

    więcej
  • BAKEPOL 2015 - aktualne trendy i nowe technologie

    BAKEPOL 2015 - aktualne trendy i nowe technologie 0

    10-13 października br. Lublin zaprasza na 5. edycję targów BAKEPOL. W tym roku targom przyświeca hasło „Nowoczesne technologie w służbie smaku”. Jak wydobyć głębię smaków i zawładnąć podniebieniami klientów? Odpowiedź będzie można znaleźć na targach BAKEPOL.

    więcej
  • Składniki pod lupą: na co zwracają uwagę konsumenci robiąc zakupy

    Składniki pod lupą: na co zwracają uwagę konsumenci robiąc zakupy 0

    Konsumenci na całym świecie coraz bardziej dbają o swoją dietę. Tendencje takie daje się wyraźnie zauważyć w supermarketach. Już ponad połowa Europejczyków (53%) i aż 64% populacji Stanów Zjednoczonych przed dokonaniem zakupu bacznie przygląda się etykietom produktów żywnościowych i napojów.

    więcej
  • Znamy termin Expo Sweet 2016

    Znamy termin Expo Sweet 2016 0

    Ósma edycja Targów Expo Sweet dla branży cukierniczej i lodziarskiej odbędzie się w dniach 21-24 lutego 2016 roku, tradycyjnie w hali targowej MTPolska przy ul. Marsa 56.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe