Sklep firmowy - dodatek specjalny 0
Centrum handlowe, "kontener" czy online – gdzie zlokalizować sklep firmowy i jak powinien funkcjonować, by przyciągać klientów?
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Centrum handlowe, "kontener" czy online – gdzie zlokalizować sklep firmowy i jak powinien funkcjonować, by przyciągać klientów?
więcejMinisterstwo Administracji i Cyfryzacji zaprezentowało listę nowych usług oraz harmonogram prac wdrażania platformy ePUAP2. Pierwsze nowe e-usługi będą uruchomione pod koniec czerwca. Według ministra Andrzeja Halickiego to kolejny ważny krok w budowie nowoczesnego i przyjaznego państwa.
więcejW ofercie szwedzkiej fabryki Revent AB znajdują się m.in. piece dla sklepów. Specjalnie na potrzeby sklepów opracowano nową serię: Revent the Round Oven – Okrągły Piec, który zdobył nagrody podczas paryskich targów Europain oraz poznańskiej Polagry 2014.
więcejChoć eksport polskiej żywności notuje ciągły wzrost, to dla producentów kluczowy jest rynek wewnętrzny, który już jest nasycony pod względem mocy przetwórczych. O tym, jakie wyzwania czekają producentów żywności za 2-3 lata i jakim segmentem żywności warto się zainteresować – prognozuje Andrzej Gantner, dyr. generalny PFPŻ.
więcejTo będzie wyjątkowa podróż, a faktycznie już jest. 29 maja studenci ze stowarzyszenia Z Indexem w Podróży ruszyli w drogę leciwym transporterem VW T3, mając do przejechania 100 tys. km. Wśród nich jest Mateusz Gajdziński, syn właścicieli firmy Dekor Pol, który co miesiąc będzie przygotowywał reportaże pełne smacznych wypieków.
więcejCzym cukiernik Iwona Niemczewska wyróżniła się w słynnej szkole kulinarnej Le Cordon Bleu w Londynie? Gdzie piekarze, cukiernicy i lodziarze mogą się szkolić w Polsce? Centrum handlowe, "kontener" czy online – gdzie zlokalizować sklep firmowy i jak powinien funkcjonować, by przyciągać klientów? Czytaj w najnowszym wydaniu MB.
więcejRynek krajowy jest ubogi pod względem dostępnych gatunków cukru. Dominuje cukier biały produkowany z buraków, z którego trudno uzyskać różnorodne i satysfakcjonujące wyroby piekarskie i cukiernicze. Tymczasem na świecie branża piekarsko-cukiernicza czerpie garściami z bogatej oferty cukru brunatnego (brązowego).
więcej