...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja MW, materiał promocyjny

Akademia Polmarkus: Warsztaty z firmą Komplet

Zapraszamy na jednodniowe, bezpłatne warsztaty z  firmą Komplet. W programie Tort Pieniek, Tort Pomarańczowy Mamba, Sernik z Musem Pomarańczowym, Rolada zygzak, a także muffiny czekoladowe i ciasto owocowe. Wszystko z użyciem nowego produktu firmy Komplet – Stabilizatora Pomarańczowego. Warsztaty poprowadzi Mirosław Grzeluszka.

KOMPLET Stabilizator Pomarańczowy (12% granulatu pomarańczowego), pozwala na produkcję kremów śmietankowych do tortów, rolad i innych wielowarstwowych ciast deserowych o bogatym przekroju. Można go też zastosować jako dodatek do musów jabłkowych, tworzy niepowtarzalne nadzienie pomarańczowe w sernikach lub ciastach biszkoptowo-tłuszczowych.  Podczas warsztatów przygotowane zostaną również ciasta z użyciem biszkoptu czekoladowego, ciasta czekoladowego oraz popularnych kremów Komplet.

Data: 04.06.2013-06.06.2013
Godzina: 10.00-16.00
Miejsce: sala warsztatowa Polmarkus, Pyskowice, ul. Wyszyńskiego 62.
Zapisy:  pod nr tel. 32 30 19 102
mailem: marketing@polmarkus.com.pl (w przypadku wysłania zgłoszenia mailem, dopiero otrzymanie maila potwierdzającego oznacza przyjęcie zgłoszenie).

Bieżące wydanie czasopisma

Czym wyróżnia się marcepan królewiecki? Czy rzemieślnicza piekarnia to najpewniejszy biznes? Dla kogo mleko A2? Jak powstają zefirki?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji