...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Buddy Valastro rozkręci słodki biznes w Polsce?

Gwiazda telewizji TLC i twórca spektakularnych dekoracji tortowych, Buddy Valastro chce otworzyć cukiernię na każdym kontynencie. Jak deklaruje, jeden z jego lokali, ma powstać również w Polsce.

Dla tego cukiernika nie ma zamówień nie do zrealizowania. Godzi się nawet na najbardziej dziwaczne i skomplikowane pomysły swoich klientów. Całość procesu twórczego jego słodkich dzieł rejestruje kamera. Dzięki temu w każdym odcinku programu „Słodki biznes” widzowie  na całym świecie mogą oglądać jak powstają jego dzieła krok po kroku. 

Przyciąga swoich widzów oraz klientów nie tylko wielkim talentem, ale równie ogromnym sercem, które wkłada w swoją pracę. Emocji dodaje fakt, że biznes prowadzi w rodzinnym gronie.  Swoją pracownię traktuje jak dom, a każde ciasto jako ważną misję. 

 – Po prostu koncentruję się w pełni, oddaję swoją duszę i serce dekorowaniu tortu. I potem, kiedy ten moment się kończy, robię krok do tyłu i patrzę: „O Boże, co ja osiągnąłem” – mówi Buddy Valastro. 

 

 

Cukiernik włoskiego pochodzenia jest właścicielem słynnej cukierni Carlo's Bakery w New Jersey, którą przejął po ojcu. Ma jednak apetyt na więcej – chce otworzyć lokal na każdym kontynencie. Wśród państw europejskich, rozważa wybór Polski. Czym nasz kraj zaskarbił sobie przychylność showmana? Przede wszystkim ma tu ogromną ilość fanów, którzy traktują go jak gwiazdę, o czym przekonał się, gdy miesiąc temu zawitał do Polski. Zaczepiony na ulicy, chętnie pozował do zdjęć oraz podpisywał autografy. Jak przyznaje, lubi tego typu wyrazy uznania, gdyż dodają mu zapału do dalszej pracy.

 

zdjęcie: facebook.com/carlosbakery


 – W Europie jest mnóstwo wspaniałych krajów i wielu wspaniałych fanów, dlatego wybierając miejsce, będę się kierował ich reakcjami. Myślę, że otwarcie cukierni w Polsce byłoby świetnym pomysłem – mówi Valastro. 

Kolejny sezon programu „Słodki biznes” można oglądać w każdą sobotę, o godz. 18.00, na antenie stacji TLC. W nowych odcinkach Budy Valastro upiecze specjalny tort na rocznicę setnych urodzin Franka Sinatry, tort inspirowany karnawałem w Rio de Janeiro i gigantyczny tort w kształcie mitycznego Merliona – stworzenia będącego pół lwem, pół rybą – na pięćdziesiąte urodziny Singapuru.


Źródło: Newseria.pl

Bieżące wydanie czasopisma

Czym wyróżnia się marcepan królewiecki? Czy rzemieślnicza piekarnia to najpewniejszy biznes? Dla kogo mleko A2? Jak powstają zefirki?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji