...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja KG, materiał promocyjny

Bułka do STEKBURGERÓW ZE 100% WOŁOWINY - Konkurs dla piekarzy

Firma Skłodowscy Sp. z o.o. (www.meatland.pl), producent najwyższej jakości produktów mięsnych z wołowiny, ogłasza konkurs na najlepszą recepturę bułek do stekburgerów BOS.

Stekburgery BOS są pełnowartościowym produktem mięsnym do podawania w bułce, z dodatkiem sosów i świeżych warzyw (więcej informacji na www.stekibos.pl/index.php/stekburger).

Konkurs jest skierowany do  producentów pieczywa. Wygranie konkursu kończy się podpisaniem z firmą Skłodowscy długoterminowego kontraktu na marketing partnerski i wyłączność w dostawach bułek do stekburgerów BOS  do sieci handlowych i odbiorców hurtowych.

Jakie powinny być bułki do stekburgerów BOS?

  1. bogatsze w składniki odżywcze i włókno balastowe niż typowe bułki fasfoodowe,

  2. kruche i łatwe w przegryzaniu,

  3. powierzchnia bułki powinna mieć inną posypkę niż ziarno sezamu – najlepiej kojarzącą się z polskimi smakami,

  4. receptura powinna w jak największym stopniu odwoływać się do polskich tradycji piekarniczych.

Stekburgery BOS mają być objęte promocją informacyjną jako pełnowartościowa kompozycja wraz z odpowiednią bułką oraz  sosami i  świeżymi warzywami o  wysokich walorach jakościowych i smakowych.

Planowany termin rozstrzygnięcia konkursu: 31 maja 2013 r.  Zgłoszenia przyjmuje: Biuro Marketingu na adres marketing@stekibos.pl

Bieżące wydanie czasopisma

Jaki krem do przekładania, a jaki do tynkowania tortu? Od czego zacząć wegańską rewolucję w cukierni? Co to jest crookie? I czym się różnią świderki Ice Dream Team?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji