...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Cukrowe kwiaty z medalistką Moniką Kwaśniewską

Róża, margerytka i storczyk - medalistka Cake International Birmingham pokaże jak krok po kroku tworzyć cukrowe kwiaty, które do złudzenia przypominają żywe rośliny! Jak osiągnąć taki efekt ? - zapisz się na styczniowe szkolenie już dziś!

Róża, margerytka i storczyk - mimo styczniowych mrozów właśnie takie kwiaty wyrosną jako dzieło rąk wszystkich tych, którzy zapiszą się na dwudniowe szkolenie, które poprowadzi medalistka najważniejszego konkursu dekoratorskiego na świecie Cake International w Birmingham, Monika Kwaśniewska. Jak nadać odpowiednią grubość i unerwienie listkom? Sprawić, by płatki wyglądały tak delikatne jak prawdziwe. Co zrobić, gdy element kwiatka się ułamie? odpowiedzi na te i inne pytania poznacie już w styczniu! 

 

 

Organizatorzy zapewniają wszystkie potrzebne materiały oraz narzędzia do wykonania kwiatów. W trakcie pracy warsztatowej cały czas będą dostępne napoje, w tym kawa, herbata oraz słodkie przekąski. Przewidziana jest też dłuższa przerwa na obiad.

Ilość miejsc ograniczona! 

 

 

 

Miejsce:  Hotel Falko, Bolesława Chrobrego 1, Rumia

Termin: 28-29.01.2017

Koszt: 1050 zł (możliwość rozłożenia płatności na dwie raty) 

Link do wydarzenia: KLIK! 

 

 

Bieżące wydanie czasopisma

Czym wyróżnia się marcepan królewiecki? Czy rzemieślnicza piekarnia to najpewniejszy biznes? Dla kogo mleko A2? Jak powstają zefirki?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji