Zapraszamy do zapisywanie się na seminaria szkoleniowe. Wstęp na wszystkie seminaria jest bezpłatny, ale wymaga dokonania rezerwacji miejsca.
Podobne artykuły
Expo Sweet 2025 – Największe święto cukiernictwa i lodziarstwa w PolsceCoveris i HADEPOL FLEXO łączą doświadczenieNiebieskie migdałyNa każde seminarium przewidujemy ok. 80 miejsc. 60 jest dostępnych w rezerwacji on-line, 20 zachowujemy dla osób, które przyjdą podczas targów.
UWAGA, bardzo ważne - wszystkie rezerwacje dokonane za pośrednictwem strony www, należy potwierdzić podczas targów nie później niż 10 minut przed szkoleniem. Szkolenia odbywają się obok szatni, w sali konferencyjnej na 1-szym piętrze, nad recepcją.
Rezerwacje, które nie zostaną potwierdzone przed szkoleniem, zostaną automatycznie odwołane na 5 minut przed rozpoczęciem szkolenia, a na zwolnione miejsce będą wpuszczone inne osoby. Osobom, które się spóźnią lub nie potwierdzą rezerwacji na miejscu nie przysługuje prawo wejścia na seminarium.
Seminaria - lista:
22.02.2015 (Niedziela)
Prowadzący: Wioletta Bogusz-Kaliś, specj. ds. bezpieczeństwa żywności i znakowania.
Jak sprostać wymaganiom nowego znakowania zgodnie z rozporządzeniem 1169/2011 – przykłady rozwiązań
22.02.2015 (Niedziela)
Prowadzący: mgr Bartłomiej Dziliński
Odpowiedzialność przedsiębiorcy w prawie żywnościowym.
22.02.2015 (Niedziela)
Prowadzący: mgr Marta Pietrzyk
Prawne aspekty znakowania żywności.
22.02.2015 (Niedziela)
Prowadzący: mec. Małgorzata Nowotnik
Jak chronić swoje autorskie wyroby i receptury korzystając z praw własności intelektualnej?
22.02.2015 (Niedziela)
Prowadzący: radca Jan Lipski
Czy można ochronić się przed nierzetelnym kontrahentem?
22.02.2015 (Niedziela)
Prowadzący: radca Sławomir Jakubowski
Zakaz konkurencji i odpowiedzialność materialna pracowników w świetle Kodeksu Pracy.
22.02.2015 (Niedziela)
Prowadzący: Prowadzący: Piotr Rogowski, Joanna Ochniak
Czy 25% Food Cost zawsze oznacza zyskowną restaurację czy cukiernię? Wykład poparty doświadczeniem!
23.02.2015 (Poniedziałek)
Prowadzący: mgr Bartłomiej Dziliński
Odpowiedzialność przedsiębiorcy w prawie żywnościowym.
23.02.2015 (Poniedziałek)
Prowadzący: mgr Marta Pietrzyk
Prawne aspekty znakowania żywności.
23.02.2015 (Poniedziałek)
Prowadzący: radca Jan Lipski
Czy można ochronić się przed nierzetelnym kontrahentem?
23.02.2015 (Poniedziałek)
Prowadzący: mec. Małgorzata Nowotnik
Jak chronić swoje autorskie wyroby i receptury korzystając z praw własności intelektualnej?
23.02.2015 (Poniedziałek)
Prowadzący: mec. Paweł Siwy
Formy prowadzenia działalności gospodarczej w Polsce, wady, zalety i różnice - ze szczególnym uwzględnieniem firm rodzinnych.
23.02.2015 (Poniedziałek)
Prowadzący: Aneta Kobylińska
Jak zarządzać zespołem w rodzinnej firmie?
23.02.2015 (Poniedziałek)
Prowadzący: radca Sławomir Jakubowski
Zakaz konkurencji i odpowiedzialność materialna pracowników w świetle Kodeksu Pracy.
24.02.2015 (Wtorek)
Prowadzący: Aneta Kobylińska
Jak profesjonalnie i tanio znaleźć i zatrudnić pracownika do małej firmy?
24.02.2015 (Wtorek)
Prowadzący: mec. Bogumił Sieczkowski, Kancelaria Adwokacka Obligo
Informowanie na temat potencjalnych alergenów w świetle unijnego rozporządzenia 1169/2011 w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności.
24.02.2015 (Wtorek)
Prowadzący: dr Marek Borowiński
E-Marketing w praktyce, czyli jak Akademia Mistrza.pl wspiera rozwój Twojej cukierni.
24.02.2015 (Wtorek)
Prowadzący: mec. Paweł Siwy
Formy prowadzenia działalności gospodarczej w Polsce, wady, zalety i różnice - ze szczególnym uwzględnieniem firm rodzinnych.
24.02.2015 (Wtorek)
Prowadzący: Piotr Rogowski, Joanna Ochniak
Czy 25% Food Cost zawsze oznacza zyskowną restaurację czy cukiernię? Wykład poparty doświadczeniem!
24.02.2015 (Wtorek)
Prowadzący: prowadzący dr Marek Borowiński.
Cukiernia dobrym doradcą klienta - jak uzyskać przewagę konkurencyjną na rynku
24.02.2015 (Wtorek)
Prowadzący: Michał Rusek
Optymalizacja kosztowa działań marketingowych firmy oraz analiza ich skuteczności
25.02.2015 (Środa)
Prowadzący: Michał Rusek
Rewolucja dzięki social media, czyli jak wykorzystać Facebook w działaniach marketingowych.
25.02.2015 (Środa)
Prowadzący: Michał Rusek
Optymalizacja kosztowa działań marketingowych firmy oraz analiza ich skuteczności
25.02.2015 (Środa)
Prowadzący:
Odpowiedzialność przedsiębiorcy podlegającego kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej oraz podstawowe informacje z zakresu systemów jakości GHP / GMP i HACCP.
25.02.2015 (Środa)
Prowadzący:
Odpowiedzialność przedsiębiorcy podlegającego kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej oraz podstawowe informacje z zakresu systemów jakości GHP / GMP i HACCP.
25.02.2015 (Środa)
Prowadzący: Aneta Kobylińska
Zarządzanie ludźmi w branży cukierniczej.
Więcej informacji oraz rezerwacja - tutaj
Rejestracja na targi - tutaj