...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Gala Rzemiosła Piekarzy i Cukierników

[18 marca 2017, Bytom] Uroczystość rozpocznie się od Mszy Św. w Kościele Św. Jacka, ul. Matejki 1 (wejście do Kościoła od ul. Witczaka) o godz. 16.30 w związku ze świętem Rzemiosła, Piekarzy i Cukierników.

Po zakończeniu mszy św. przemarszem - na czele z wojskową orkiestrą dętą, starszyzną Cechową, sztandarami, gośćmi udamy się na coroczną Galę Rzemiosła (patron św. Józef), Piekarzy i Cukierników (patron św. Klemens) do Restauracji „Myśliwska” przy ul.  Alojzjanów 27.

Starszy Cechu Pan Antoni Wojciechowski przywita zaproszonych gości:
-   V-ce Prezesa Związku Rzemiosła Polskiego, Prezesa Izby Rzemieślniczej w Katowicach, Pana Profesora dr hab. Jana Klimka,
-  Prezydenta Miasta Bytomia,  Pana Damiana Bartylę,
-  Zastępcę Prezydenta Miasta Bytom Pana Andrzeja Panek
-  Burmistrza Miasta Radzionkowa, Pana dr Gabriela Tobora.
-  Prezesa Zarządu Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Katowicach Pana Andrzeja Pilota

oraz przedstawicieli pozostałych instytucji, z którymi współpracuje Cech i Sekcja Piekarzy i Cukierników, m.in. firmy Kruszwica i Polmarkus.

Galę poprowadzi Pan Roman Kurosz.

By bardziej uroczyście i podniośle obchodzić święto Rzemiosła, tradycyjnie na Gali zostaną wręczone dyplomy i odznaczenia dla pracowników, rzemieślników i ich zakładów: dyplomy Cechu, szabla rzemieślnicza Cechu, odznaczenia Izby Rzemieślniczej Małej i Średniej Przedsiębiorczości w Katowicach oraz wyróżnienia dla firm obchodzących w tym roku swój jubileusz od Prezydenta Bytomia Damiana Bartyli oraz Burmistrza Radzionkowa dr Gabriela Tobora.  

Co roku na naszej Gali promujemy młodzież z Bytomia i Radzionkowa.

Po części oficjalnej do dalszej zabawy zaprosi wszystkich gości zespół muzyczny Pana Janusza Śliwki Delta-Live.


Bieżące wydanie czasopisma

Czym wyróżnia się marcepan królewiecki? Czy rzemieślnicza piekarnia to najpewniejszy biznes? Dla kogo mleko A2? Jak powstają zefirki?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji