...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Wiesheu Polska, materiał promocyjny

Gastronomia świętuje!

Wiele piekarni już od pewnego czasu działa w obszarze gastronomii. Począwszy od śniadań, przez koncept kanapkowy, a skończywszy na własnym garmażu, widzimy, jak dynamicznie rozwija się ta gałąź biznesu u wielu naszych klientów. Można powiedzieć, ze piekarnie na poważnie myślą o rozwoju strefy gastronomicznej w swoich sklepach.

Czy ten trend przeminie? A czy przeminął trend na wypiek sklepowy? Jeszcze kilkanaście lat temu większość piekarni wypie­kało wyroby w zakładach głównych i roz­woziło je po piekarniach na terenie dane­go miasta. A teraz? Sytuacja uległa dużej zmianie, oczywiście nadal są na rynku pie­karnie, które pracują w tym modelu, ale czy długo nie będą dostrzegać zmian w swoim otoczeniu konkurencyjnym i odpowiednio na to reagować?

 

Obecnie firma Wiesheu Polska przygoto­wuje się do udziału w targach gastrono­micznych EuroGastro w Nadarzynie, które planowo odbędą się 1-3 września 2021 r. Chcemy na nich zaprezentować koncept gastronomiczny w najmniejszym możliwym formacie. Co to oznacza?

Oznacza to, że będziemy chcieli pokazać, jak wiele ciekawych produktów można za­oferować klientom, mając do dyspozycji tyl­ko pięć gniazdek 230 V i naprawdę bardzo małą przestrzeń! Jak małą, spytacie, bo przecież każdy mierzy swoją indywidualną miarą? W tym miejscu stawiamy kropkę, ponieważ chcemy, abyście wybrali się na te targi i przekonali o tym na własne oczy! Oprócz nas na EuroGastro znajdziecie na pewno wielu interesujących dostawców, z którymi będziecie mogli rozwijać koncept gastronomiczny w swoich piekarniach – je­steśmy tego pewni! Na pewno będzie to dobrze spędzony czas!

 

Team Wiesheu Polska znajdziecie we wspólnej przestrzeni targowej, którą bę­dziemy dzielić z firmą BWT na stoisku B30.BWT również jest liderem rynku w swojej kategorii, czyli produkcji i sprzedaży fil­trów do uzdatniania wody, ale nie tylko. Na tegorocznej edycji EuroGastro będą prezentować m.in. dyspenser do wody AQA drink, który serwuje czystą i smacz­ną wodę w 4 opcjach: zimna, gorąca, gazo­wana lub w temperaturze pokojowej. Na co dzień wspólnie dzielimy przestrzeń biurową przy ul. Połczynskiej 116 w Warszawie wiec postanowiliśmy przenieść to również na przestrzeń targową w Nadarzynie.

Zabieramy ze sobą dwa piece:
1. Minimat 43S (3 blachy), w którym moż­na przygotowywać tak wiele różnych produktów piekarniczych, że czasami sami jesteśmy zaskoczeni!
2. Atollspeed, który zaskakuje nas przede wszystkim czasami obróbki termicznej, bo wyniki są rekordowe. Nieporówny­walne z innymi urządzeniami – piece hybrydowe to po prostu inna bajka…

Produkty eksponować będziemy w naj­mniejszej witrynie sklepowej od firmy Graner-Ice, tak aby trzymać się koncep­tu: minimalne zapotrzebowanie na miejsce – maksymalne jego wykorzystanie!

Ufamy, że targi odbędą się bez zakłó­ceń i będziemy mogli spotkać się z Pań­stwem ponownie w przestrzeni targowej. Od ostatniego razu minęło już 1,5 roku!

Do zobaczenia na targach EuroGastro 2021 przy stoisku B30!

Team Wiesheu Polska

 

 

Bieżące wydanie czasopisma

W czym tkwi fenomen bento cake? Co zagraża dziś najmocniej lodziarniom rzemieślniczym? Jakie nowinki pojawiły się na tegorocznych targach Sigep?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać



     

    Drodzy Czytelnicy, wszystkie materiały na portalu Mistrz Branży są darmowe. Wspieramy tym rzemiosło, bo jest dla nas najważniejsze. Jeśli możecie, wspomóżcie również nasze dzieło wykupując prenumeratę lub przekazując cegiełkę na funkcjonowanie i rozwój. Z góry dziękujemy.

    wspieraj twórczość Mistrza Branży wspieraj twórczość Mistrza Branży
     


    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF >>

    Drukowany numer dostępny w prenumeracie >>

    żytni IG niski indeks

    oprogramowanie dla piekarni

    Wypieki wegańskie puratos

    Lody MEC3

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji