...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Gelato Festival Challenge – polskie eliminacje

10 kwietnia podczas Gelato Festival Challenge zwycięski smak lodów zadecyduje, kto dostanie się do europejskiego finału słynnego lodziarskiego konkursu. Wyślij swoje zgłoszenie!

Już po raz drugi w Polsce odbędą się eliminacje do mistrzostw świata w produkcji gelato! Wystartuj w konkursie, w którym zwycięski smak lodów pozwoli na udział w europejskim finale we Włoszech w 2020 r. oraz walkę o tytuł „World’s Best Gelato!” w 2021 r. wraz z innym finalistami Gelato Festival Challenge wybranymi w pozostałych krajach. 10 kwietnia w Łodzi stań do walki z 24 uczestnikami. Jakie czeka cię zadanie? Każdy z uczestników w czasie 30 min.wykona  jedną porcję lodów w pracowni Primulator. Każdy z wybranych smaków będzie oceniany przez jury techniczne.

 

 

Konkurs odbędzie się 10 kwietnia 2018 r. w biurze Primulator w Łodzi (ul. lodowa 128). Start o godzinie 9:00. Wszyscy uczestnicy otrzymają powiadomienie o godzinie swojego startu w konkursie. Każdy uczestnik musi przybyć na konkurs minimum godzinę przed planowanym startem. 10 kwietnia 2018 r. o godzinie 18.30 odbędzie się ceremonia ogłoszenia zwycięzcy oraz wręczenie nagród.

 

 

Zgłoszenia należy wysłać do 20 marca 2018 r. Wypełniony formularz prześlij na adres gelato@primulator.pl lub piotr.lamenta@primulator.pl. Potwierdzenie udziału otrzymacie do 1 kwietnia. 

W celu uzyskania dodatkowych informacji i wyjaśnień prosimy o kontakt: Piotr Lamenta, tel. 502 197 689.

 

Bieżące wydanie czasopisma

Za co Polacy pokochali jagodzianki? Czym ustabilizować krem na zimno? Jak projektować słodkie stoły? Skąd się biorą alergie pokarmowe? Do czego dodawać szafranu?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji