Zapraszamy Państwa do wzięcia udziału w kolejnych kursach dekorowania tortów w stylu angielskim.
Tym razem z użyciem masy cukrowej, barwników spożywczych i wykrojników. Kursy poprowadzi Iga Sarzyńska, ambasadorka firmy Modecor.
Podobne artykuły
Wznieś się na wyżyny lukru królewskiego z Justyną MajewskąWakacyjne szkolenia w Akademii tortownia.plJak sugercrafting, to tylko z Anią Daraż!Szkolenia odbywać się będą w wybranym przez Państwa terminie, w siedzibie firmy Global Sp. z o.o., Łódź ul. Długosza 55
Chętnych prosimy o kontakt pod numerem telefonu 606-569-029 lub na adres e-mail biuro@fabrykacukiernika.pl
Ilość miejsc jest ograniczona (decyduje data wpłaty)
Terminy:
- 29 wrzesień
- 14 październik
- 3 listopad
Program kursu na 29 wrzesień
- Techniki pokrywania masą cukrową piętrowych tortów
- Używanie wykrojników do masy plastycznej
- Florystyka - Modelowanie i barwienie kwiatów z masy cukrowej i gum paste
- Tworzenie bukietów kwiatowych na torcie piętrowym
Czas trwania 8h, 8.00 - 16.00
W przerwie zapraszamy na lunch
Cena kursu 650 zł netto ( 800 zł brutto )
Szkolenie jest bezpłatne, cena kursu obejmuje materiały, narzędzia i surowce do pracy podczas kursu, które przechodzą na własność uczestnika.
Numer konta bankowego:
PKO SA 40 1240 3422 1111 0010 1313 9992
tytułem: kurs dekorowania tortów angielskich (wpisać termin kursu)
Każdy uczestnik po kursie otrzymuje certyfikat uczestnictwa
SERDECZNIE WSZYSTKICH ZAPRASZAMY