...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Kurs dekorowania tortów kremem maślanym

Do łask wracają torty dekorowane kremem! Warto poznać techniki tej dekoracji - zapraszamy na szkolenie z Teresą Łabzą już niebawem w Katowicach!

Tort można pięknie i wyjątkowo udekorować nie tylko przy pomocy masy cukrowej! Do łask wraca krem maślany! Jak z nim pracować? Techniki kremowych dekoracji zaprezentuje polska dekoratorka - Teresa Łabza. Absolwentka wydziału Malarstwa na Krakowskiej ASP i autorką bloga Candy Company ukończyła międzynarodowe kursy w dekoracji tortów techniką kremu SMBC z dekoratorkami My Dear Cake Korea oraz Miso Bakes. Laureatka konkursu Blog Roku 2015 w kategorii Kulinarne, otrzymała również nagrodę za najlepszą fotografię kulinarną.

 

Jej znakiem rozpoznawczym są wysmakowane zdjęcia i dopracowane dekoracje.

Program warsztatów: 

- demonstracja przygotowania kremu do tworzenia kwiatów,
- omówienie techniki pracy z kremem i jego przechowywania,
- omówienie akcesoriów do wykonywania kwiatów,
-  techniki wyciskania kremu,
- barwienie kremu, dobór odpowiednich barwników,
- dobór kolorów,
- uzyskiwanie białego koloru kremu,
- planowanie kompozycji,
- aranżacja kwiatów,
- techniki wykończenia.

 



Podczas warsztatów zostaną wykonane: 

- róża,
- stokrotka,
- scabiosa,
- drobne kwiaty smaglicy

Jednodniowy kurs odbędzie się w Katowicach już w kwietniu!

Kurs dekorowania tortów kremem maślanym

Data: 23. 04.2017 r.

Miejsce: Katowice

Czas: 10.00-18.00

Koszt: 480 zł

Informacje i zapisy:  www.sklepslodkapasja.pl

Tel: 602 733046 lub Facebook: akademiaslodkapasja

Bieżące wydanie czasopisma

Czym wyróżnia się marcepan królewiecki? Czy rzemieślnicza piekarnia to najpewniejszy biznes? Dla kogo mleko A2? Jak powstają zefirki?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji