...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Majowy rozkład szkoleń w Szkole Artystycznej

Wszystkich pasjonatów stylu angielskiego i artystycznego dekorowania pieczywa zapraszamy na majowe szkolenia w lubelskiej Szkole Artystycznej. Pierwsze szkolenie już 16 maja!

Szkolenie: Pieczywo artystyczne

Termin: 16 maja 2016 r.
Godz.: 9.00-15.00
Prowadzący: Wiesław Kucia
Cena: 300 zł

Szkolenie składa się z dwóch części – dekorowanie chlebka weselnego oraz tworzenie eksponatu 2D. Nauczycie się, jak przy użyciu ciasta martwego stworzyć kolorowe ozdoby i kwiaty na chlebek weselny. Będziecie również wykonywać eksponat artystyczny 2D (płaski).

Program szkolenia:

1. wyrabianie ciasta martwego
2. barwienie ciasta
3. tworzenie dekoracji i motywów
4. układanie kompozycji na chlebie
5. tworzenie eksponatu 2D z ciasta martwego

Zapewniamy:

1. stanowiska pracy wyposażone w sprzęt i materiały niezbędne do wyrobu pieczywa i dekoracji
2. surowce
3. dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia
4. przerwę na poczęstunek
5. własnoręcznie stworzone udekorowane chlebki i eksponaty można zabrać do domu 

Szkolenie: Florystyka cukiernicza

Termin: 23 maja 2016 r.
Godz.: 9.00-15.00
Prowadząca: Iga Sarzyńska
Cena: 349 zł

Zapraszamy wszystkich pasjonatów stylu angielskiego na szkolenie z florystyki cukierniczej. Ekspertka od sugarcraftingu Iga Sarzyńska pomoże wam rozwinąć umiejętności tworzenia fantazyjnych kwiatów z masy cukrowej.

Program:

1. Charakterystyka masy cukrowej do tworzenia kwiatów
2. Charakterystyka sprzętu używanego przy florystyce cukierniczej
3. Omówienie i użycie barwników do mas cukrowych (pudrowe, żelowe)
4. Każdy uczestnik własnoręcznie wykona lilie, róże, kwiat kosmosu, słodkie groszki
5. Tworzenie kompozycji kwiatowych na torcie

Zapewniamy:

1. stanowiska pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały
2. surowce
3. dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia
4. przerwę na poczęstunek

Bieżące wydanie czasopisma

Czy tej wiosny raczej postawić na bezcukrowe czy wegańskie cukiernictwo? Jak smakuje chleb na Greenpoincie? W jakiej formie pascha powinna zagościć w witrynie?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji