...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Ostatnie miejsca na szkolenia - modelowanie mimiki twarzy, cukrowy hibiskus

Kurs modelowania i mimiki twarzy postaci Disney’a oraz Kurs tworzenia cukrowego hibiskusa – ostatnie miejsca!
Zapraszamy na Cake Festival Poland w Katowicach http://cakefestivalpoland.com/

Ostatnie wolne miejsca na kursy z Marią Genna MG Sugarcake i Jarką Sipkovą.

Kurs modelowania i mimiki twarzy postaci Disney’a
Prowadząca: Maria Genna MG Sugarcake
Data i godz.:
22.10.2016, 13.00-18.00 lub
23.10.2016, 9.00-14.00

Miejsce: Novotel Katowice Centrum, Al. Roździeńskiego 16
Cena: 590 zł

Kurs tworzenia cukrowego hibiskusa
Prowadząca: Jarka Sipkova
Data i godz.:
23.10.2016, 9.00-14.00

Miejsce: Novotel Katowice Centrum, Al. Roździeńskiego 16
Cena: 490 zł


Więcej
http://cakefestivalpoland.com/szkolenia/
Kontakt do organizatora szkoleń, które odbywają się podczas Cake Festival Poland

Danuta Bujak

603 610 667

Bieżące wydanie czasopisma

Czym wyróżnia się marcepan królewiecki? Czy rzemieślnicza piekarnia to najpewniejszy biznes? Dla kogo mleko A2? Jak powstają zefirki?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji