...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Plebiscyt „Receptury Wielkanocne 2014” rozstrzygnięty!

Po kilku tygodniach głosowania nasi Czytelnicy wybrali najlepszą Recepturę Mistrza i Recepturę Ucznia. Zainteresowanie Plebiscytem było duże. Czas poznać tegorocznych zwycięzców.

Frekwencja wśród uczestników Plebiscytu Wielkanocnego była bardzo duża. Aż 17 receptur Mistrza i 13 receptur Ucznia stanęło w szranki, walcząc o tytuł tej najlepszej, która zachwyci Czytelników Mistrza Branży. Dziękujemy za głosowanie na wszystkie zaprezentowane przepisy i zachęcamy do ich wypróbowania. Biorącym udział w Plebiscycie składamy serdeczne gratulacje i dziękujemy za nadsyłanie swoich autorskich receptur.

Przypominamy, że wszystkie receptury, które wzięły udział w plebiscycie, znajdują się w świątecznym wydaniu "Mistrza Branży", jak i w specjalnym dodatku PDF na platformie ISSUU - tutaj.


Laureaci „Plebiscytu Wielkanocnego 2014”

Kategoria: Receptura Mistrza
1. Miejsce – Tort Wielkanocny – Krzysztof Wysłucha, Cukiernia Wysłucha w Rybniku
2. Miejsce – Tort tęczowy – Prospona
3. Miejsce – Wielkanocna Babka Czekoladowa 25% - PFAHNL Polska


Kategoria: Receptura Ucznia
1. Miejsce – Słodkie babeczki wielkanocne - Anna Stadnik, Rzemieślnicza Zasadnicza Szkoła Zawodowa w Zamościu
2. Miejsce – Sernik – Sylwia Romaniak, ZS im. W. Witosa w Suchej Beskidzkiej
3. Miejsce – Rolada Truskawkowa – Barbara Maślonka, ZS im. W. Witosa w Suchej Beskidzkiej


GRATULUJEMY! Zapraszamy do zapoznania się z pełnymi wynikami plebiscytu.

Nagrody dla głosujących
Wszystkie osoby, które zagłosowały w plebiscycie, mają szansę na 1 z wielu nagród. Redakcja "Mistrza Branży" skontaktuje się z osobami, które zostawiły do siebie kontakt mailowy, a którym przyznano nagrody zgodnie z zasadami Plebiscytu (Zasady Plebiscytu opublikowane tutaj).

Bieżące wydanie czasopisma

Czym wyróżnia się marcepan królewiecki? Czy rzemieślnicza piekarnia to najpewniejszy biznes? Dla kogo mleko A2? Jak powstają zefirki?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji