...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Polsko-włoska piekarnia już niebawem w Elektrowni Powiśle

Enata Bread zapowiada otwarcie kolejnej piekarni, Bakery Elektrownia Powiśle. Lokal otworzy się za kilka miesięcy, tymczasem trwają prace nad polsko-włoskim menu, identyfikacją wizualną i strategią promocyjną.

- BAKERY ELEKTROWNIA POWIŚLE czyli la dolce vita nad Wisłą! Z pasją i zaangażowaniem stworzymy włoskie wypieki i śniadania w nurcie comfort food. Od nas dla Was, żeby życie było smaczniejsze!” - mówi Maciej Małecki, Head Chef & Head Pastry Chef. - Prostota, systematyczność, pasja to trzy składniki tworzące BAKERY ELEKTROWNIA POWIŚLE - dodaje  Michał Paleta, współwłaściciel, Executive Bakery & Pastry Chef. Jak zapowiada Enata Bread, w menu nowej rzemieślniczej piekarni mają znaleźć się włoskie wypieki: panettone z Mediolanu, ciabatta z Veneto, pizza z Rzymu. 

 


Lokal będą promować grafiki i animacje stylizowane na magazyn mody. “Para siedząca przed BAKERY zajadająca śniadanie i sącząca prosecco, wyluzowany chłopak na leżaku z psem i kubkiem kawy w dłoni, dziewczyna pędząca na skuterze z torbą wypełnioną wypiekami, gondolier pływający po Wiśle z bagietkami i chlebami” - czytamy na profilu Enata Bread. Jak w pozostałych lokalach marki, będzie można nie tylko kupić pieczywo, ale też zjeść śniadanie czy lunch.



źródło: KLIK!

Bieżące wydanie czasopisma

Czym wyróżnia się marcepan królewiecki? Czy rzemieślnicza piekarnia to najpewniejszy biznes? Dla kogo mleko A2? Jak powstają zefirki?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji