...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , AMBASADOR, materiał promocyjny

Relacja z dni otwartych Republiki Smaku – sklepu dla pasjonatów cukiernictwa

9-11 maja podczas dni otwartych w Republice Smaku w Piasecznie, przy ulicy Raszyńskiej 13, na klientów czekała moc atrakcji. W tym wyjątkowym miejscu stworzonym dla cukierniczych pasjonatów przybyli goście mieli okazję uczestniczyć w pokazach oraz degustować lody rzemieślnicze.

Dni otwarte były idealnym momentem, aby zainspirować się i zapoznać z szerokim asortymentem wysokiej jakości produktów dla cukiernictwa sklepu Republika Smaku, który od lat oferuje najlepsze składniki do tworzenia wypieków oraz drobne akcesoria cukiernicze i dekoracje. Metamorfoza sklepu pozwoliła na przeprowadzenie zmian wizualnych i organizacyjnych, by lepiej odpowiadał na potrzeby klientów i pozwalał na szybki dobór potrzebnych produktów wyeksponowanych na półkach.

Dni otwarte Republiki Smaku rozpoczęły się od prezentacji wykonania szybkich i jednocześnie zachwycających deserów. Technolodzy firmy Ambasador pokazali również, jak tworzyć nietuzinkowe i piękne dekoracje. Klienci mogli usiąść w specjalnie przygotowanej strefie relaksu, delektując się lampką wina musującego i kawałkiem tortu. 10 maja producent znakomitej belgijskiej czekolady z ponad 100-letnim doświadczeniem, firma Callebaut, przygotował czekoladowe monoporcje oraz proste i efektowne desery w kubeczkach. Ostatniego z dni otwartych eksperci firmy Credin zaprezentowali proces tworzenia zjawiskowych glazur na ciastach, przygotowali torcik bezowy, pyszne ciasto maślane oraz dwie wariacje ciast z owocami na kruchym spodzie.

Republika Smaku oferuje również produkty dla piekarnictwa, dlatego na pokazie nie mogło zabraknąć wytrawnej nuty smaku – technolodzy z firmy Credin poczęstowali gości firmowymi chlebami z dodatkiem smalcu i innych past.

Firma Ambasador pragnie podziękować wszystkim przybyłym i zaprosić do częstego odwiedzania sklepu stacjonarnego, a osoby, którym wygodniej jest robić zakupy online, do wizyty na jego stronie internetowej: https://republikasmaku.net/, gdzie regularnie czekają na nie atrakcyjne rabaty.

 

Bieżące wydanie czasopisma

Zobacz zjawiskowy tort Angeliki Chwyć i Renaty Martyny z mistrzostw w Mediolanie! Zainspiruj się jesiennymi dekoracjami. Rozsmakuj się we włoskiej pizzy zamiast lodów.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać



    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF >>

    Drukowany numer dostępny w prenumeracie >>

    oprogramowanie dla piekarni

    żytni IG niski indeks

    Wypieki wegańskie puratos

    Lody MEC3

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji