Św. Mikołaj niekoniecznie musi być święty, a cukrowe figurki niekoniecznie muszą być słodkie! Jeśli lubicie tworzyć cukrowe figurki z pazurem, to szkolenie jest dla Was! Zaprasza mistrz Damian Wiśniewski.
Święta tuż tuż, a więc warto przygotować specjalne jadalne ozodoby już teraz. 30 listopada w Sosnowcu poznacie tajniki tworzenia najważniejszych postaci grudnia - św. Mikołaja i jego Renifera. Tym razem jednak w nietypowym wydaniu - rock'n'rollowym. Szkolenie potrwa jeden dzień i poprowadzi je mistrz Damian Wiśniewski, członek Sweet Team Poland i właściciel firmy Creative Pastry Chef. Organizatorzy zapewniają wszelkie materiały oraz narzędzia do pracy oraz mnóstwo technicznych porad. Podczas szkolenia przewidziana przerwa obiadowa, kawa, herbata itp.
Liczba miejsc ograniczona - szkolenie prowadzone w małej kameralnej grupie.
Mijesce: Sosnowiec Zagórze, ul. Piękna 5/2
Termin: 30.11.2016, godz. 9.00-17.00
Koszt: 550 zł
Link do wydarzenia -> KLIK!