Aktualne trendy w konsumpcji, alternatywne metody produkcji, urządzenia i maszyny dla lodziarni, a także wykład ze znakowania lodów – to tylko wybrane zagadnienia przewidziane w programie bezpłatnych warsztatów lodziarskich "Sezon 2014". Termin spotkania: 2-3 kwietnia br. w Pruszkowie (siedziba firmy Sempre). Zapraszamy!
Podobne artykuły
Otwórz z nami lodziarnię ‒ warsztaty lodziarskieAthenaeum – wyjątkowe miejsce szkoleniowe w firmie Comprital S.p.AJacopo Chelli, Giacomo Schiavon oraz boskie gelato w VegagastroFirma Arlekino wspólnie z firmą Sempre zapraszają na bezpłatne szkolenia lodziarskie "Sezon 2014"
Termin i miejsca spotkania: 2-3 kwietnia 2014 r., ul. Wiejska 13a, Pruszków
Godziny szkolenia: godz. 11.00-15.30
Program warsztatów:
- aktualne trendy w konsumpcji
- linia Giubileo
- alternatywne metody produkcji
- softy, świderki, jogurty mrożone
- prezentacja maszyn i urządzeń
- Znakowanie lodów zgodnie z nowymi przepisami prawnymi – wykład Wioletty Bogusz-Kaliś, specjalisty ds. bezpieczeństwa żywności.
Zapisy oraz szczegóły:
Marta Trześniewska, tel. 506 065 679
Katarzyna Jędrzejewska, tel. 506 065 680
e-mail: arlekino@arlekino.pl
Ze względu na organiczoną liczbę miejsc decyduje kolejność zgłoszeń.