...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Sezon lodziarski 2014 – bezpłatne warsztaty

Aktualne trendy w konsumpcji, alternatywne metody produkcji, urządzenia i maszyny dla lodziarni, a także wykład ze znakowania lodów – to tylko wybrane zagadnienia przewidziane w programie bezpłatnych warsztatów lodziarskich "Sezon 2014". Termin spotkania: 2-3 kwietnia br. w Pruszkowie (siedziba firmy Sempre). Zapraszamy!

Firma Arlekino wspólnie z firmą Sempre zapraszają na bezpłatne szkolenia lodziarskie "Sezon 2014"

Termin i miejsca spotkania: 2-3 kwietnia 2014 r., ul. Wiejska 13a, Pruszków
Godziny szkolenia: godz. 11.00-15.30

Program warsztatów:

- aktualne trendy w konsumpcji
-  linia Giubileo
- alternatywne metody produkcji
- softy, świderki, jogurty mrożone
- prezentacja maszyn i urządzeń

- Znakowanie lodów zgodnie z nowymi przepisami prawnymi – wykład Wioletty Bogusz-Kaliś, specjalisty ds. bezpieczeństwa żywności.


Zapisy oraz szczegóły:

Marta Trześniewska, tel.  506 065 679
Katarzyna Jędrzejewska, tel. 506 065 680

e-mail: arlekino@arlekino.pl

Ze względu na organiczoną liczbę miejsc decyduje kolejność zgłoszeń.

 

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj nowe trendy, takie jak kakao ceremonialne, zainspiruj się recepturami finalistów Mistrzostw Polski na Pralinę, dowiedz się jak tworzyć praliny.

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji